htc desire 310 genel sorun

Sponsorlu Bağlantılar

gs.1905.harmandere

Üye
    Konu Sahibi
htc desire 310 genel sorun
Arkadaşlar ben htc desire 310 aldım ve aradan 1 2 ay geçtikten sonra sd kart aldım sd karta uygulamaları tasımak istiyorum çünkü hafızam 2 gb yetmiyor bana ve ben ayarlardan uygulamalara girdimde sd kartı tasıma yazmıyo birinci sorunum bu gelelim ikinci soruna telofonumu bilgisayara bagladımda ilk 3 sıra çıkıyo kamera harsdısc ve medya aygıtı diye medya aygıtı harıc hepsini görüyo ama sadece medya aygıtı bütün bilgisayarda görmüyo sorularımımı çözerseniz sevinirim 15 yasındayım yapan dinliyen herkeze abilerime ablarıma yasıtlarıma saygılar dilerim iyi akşamlar şimdiden teşekürler

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Arkadaşlar ben htc desire 310 aldım ve aradan 1 2 ay geçtikten sonra sd kart aldım sd karta uygulamaları tasımak istiyorum çünkü hafızam 2 gb yetmiyor bana ve ben ayarlardan uygulamalara girdimde sd kartı tasıma yazmıyo birinci sorunum bu gelelim ikinci soruna telofonumu bilgisayara bagladımda ilk 3 sıra çıkıyo kamera harsdısc ve medya aygıtı diye medya aygıtı harıc hepsini görüyo ama sadece medya aygıtı bütün bilgisayarda görmüyo sorularımımı çözerseniz sevinirim 15 yasındayım yapan dinliyen herkeze abilerime ablarıma yasıtlarıma saygılar dilerim iyi akşamlar şimdiden teşekürler
ilk olarak hiçbir uygulamayı mı sd ye taşıyamıyorsun çünkü whatsapp gibi uygulamalar taşınamayabilir veya sd kartı telefon görüyor mu görmüyor olabilir sonra sd kartı pcden biçimlendirmeyi deneyebilirsin o da olmazsa telefonunda sorun vardır veya virüs vb. teli sıfırlamayı denersin (son çaren teli sıfırlamak olsun) bunları yaparken teldeki ve sddeki dosyaları yedeklemeni tavsiye ederim

gs.1905.harmandere

Üye
    Konu Sahibi
sd kart görünüyor dediklerini yapıcam saol yinede

Üst Alt