Mobilator
Emekli Yönetici
Hakkınızda hayırlısı olsunBöyle söyleyen birine çok ihtiyacım vardı çok teşekkürler..Alıyorum o zaman..
![]()

Hakkınızda hayırlısı olsunBöyle söyleyen birine çok ihtiyacım vardı çok teşekkürler..Alıyorum o zaman..
![]()

İlk geldiğinde %8 civarı şarjı vardı. Bitti hemen zaten şarja taktım. 2G'ye geçtim, ekran parlaklığını azalttım bayağı, wifi kapattım. Task killer yükledim fakat bazı uygulamalar kapansa bile sonra tekrar açılıyor. Facebook, FB sohbet filan hep açık kalıyor arkada. Bugün sabah 6 da şarjdan çıkardım, biraz müzik dinledim biraz oyun oynadım, internette gezindim(2G) sarj 12-13 saat gitti.. Eh işte şimdilik fena değil gibi.. Sizin önerileriniz varsa açığım her türlüsüne.. 
Telefonu dün aldım.İlk geldiğinde %8 civarı şarjı vardı. Bitti hemen zaten şarja taktım. 2G'ye geçtim, ekran parlaklığını azalttım bayağı, wifi kapattım. Task killer yükledim fakat bazı uygulamalar kapansa bile sonra tekrar açılıyor. Facebook, FB sohbet filan hep açık kalıyor arkada. Bugün sabah 6 da şarjdan çıkardım, biraz müzik dinledim biraz oyun oynadım, internette gezindim(2G) sarj 12-13 saat gitti.. Eh işte şimdilik fena değil gibi.. Sizin önerileriniz varsa açığım her türlüsüne..
![]()
duserse ekran sorun yaratir. Ama kasanin arkasi cok saglam. Kilif ve koruyucu almani siddetle oneririm 
Hocam dikkat et ekranin catlamasinduserse ekran sorun yaratir. Ama kasanin arkasi cok saglam. Kilif ve koruyucu almani siddetle oneririm
![]()
Senin başka bir önerin var mı acaba ChaCha ile ilgili? 
Aldim zaten hocam.Senin başka bir önerin var mı acaba ChaCha ile ilgili?
![]()
http://www.maxicep.com/android-modifikasyon-genel-destek/uygulamalari-hafiza-kartina-tasima-ex3-alani-olusturarak-hafiza-kartini-bolme-638589.html
Buraya bi göz atmanda fayda var ben denemedim ama deniyecegim fırsatım olduğunda. Hafıza sorununu cozuyormus galiba.
- - - Eklendi - - -
Birde rom yukledim bayağı hızlandı cihaz.işlemci yine 800 mhz ama overclock yapmaya kernel bulsaydim ve yapsaydım bu kadar hızlanacağını düşünmüyorum.
Bakacağım en kısa zamanda. Sorması ayıp sizin sarjıniz ne kadar gidiyor acaba? 
Çok sağol.Bakacağım en kısa zamanda. Sorması ayıp sizin sarjıniz ne kadar gidiyor acaba?
![]()
Çok sağol.Bakacağım en kısa zamanda. Sorması ayıp sizin sarjıniz ne kadar gidiyor acaba?
![]()
500 mb on liraymis. Avea nin alt yapısını kullaniyorlarmis. Idareli kullanınca yeteceğini tahmin ediyorum.hayirli olsun kardesim cihazi kaç lira ya aldin acaba ?

sadece mesaj ve aramayla bir günü rahat çıkartıyorum. Internet paketini bimcell e geçince deniyecegim500 mb on liraymis. Avea nin alt yapısını kullaniyorlarmis. Idareli kullanınca yeteceğini tahmin ediyorum.
12 saat ancak gidecek gibi bana.. Neyse artık belki yedek pil alırım. 
Hepsiburada dan aldım. 459 TL + Silikon kapak filan toplam 480 TL ye denk geldi. Ama kargo bedavaya geldi. Aldığım kartın kampanyası vardı.
- - - Eklendi - - -
Ben interneti kullanıyorum ama 2G ye aldım öyle kullanıyorum yani.12 saat ancak gidecek gibi bana.. Neyse artık belki yedek pil alırım.
![]()

Hepsiburada dan aldım. 459 TL + Silikon kapak filan toplam 480 TL ye denk geldi. Ama kargo bedavaya geldi. Aldığım kartın kampanyası vardı.
- - - Eklendi - - -
Ben interneti kullanıyorum ama 2G ye aldım öyle kullanıyorum yani.12 saat ancak gidecek gibi bana.. Neyse artık belki yedek pil alırım.
![]()

hm. bende on gun once htc wildfire S Aldim. vatan bilgsayardan. 560 tl ye + 5 tl kargo.. ben iyi mi almisim ?![]()

Bence on iki saat iyi günümüz cihazları içinde.![]()
Neyse artık yetsin de akşama kadar. Önerdiğiniz program filan var mı acaba Taskkiller dışında? 
Valla kardeş ben ChaCha yı almadan önce ona da baktım fiyatı ChaCha dan çok da fazla değildi sanırım biraz pahalıya almışşsınız bilmiyorum. :S Ben klavye istediğim için ChaCha yı tercih ettim. Yoksa Wildfire S bakıyordum ben de.
- - - Eklendi - - -
Sağol ya içim rahatladı. Arkadaşımda Ace var o da diyor müzik filan dinlesem şarjı bitiyor diye.Neyse artık yetsin de akşama kadar. Önerdiğiniz program filan var mı acaba Taskkiller dışında?
![]()
ChaCha cihazı almışsınız sanırım artık bir faydası yok ama benim chacha hakkındaki düşüncelerim kısaca şunlar:
-Günlük işlerde kullanmak için son derece ideal.Birçok açıdan sorunsuzca işlerinizi halledebilirsiniz.
-Hafıza sıkıntısını takmayın.Bu kullanımınıza göre değişir ve farklı yollarla hafıza kartı dahili hafıza gibi kullanılabilir.
-Rom boyutu ufak olduğu için yeni android sürümleri yüklenemiyor yada yüklenmesi için bazı şeylerin kırpılması gerekiyor.Bu yüzden resmi yolla yeni sürüm desteği almayacağı kesin.Ama yinede 2.3.5 sürümü ile son derece yeterli ve 2.3.5 yetersiz kalırsa biraz kırpılmış ve henüz tam stabil olmayan custom rom ics ve jb çalışmaları mevcut.
-Canınız sıkılıp oyun oynamak istediği zaman bir yere kadar sizi götürürken hem android siteminin uygulamaları çalıştırmak için kullandığı dalvik vm hemde donanım seviyesi nedeniyle sizi eğlence açısında tatmin etmeyebilir.Bu yüzden oyun ve uygulamalar konusunda biraz canınızı sıkabilir.
Kısaca cahca hakıındaki yorumlarım bunlar seçmenize yardımcı olamadıysamda belirtmek istedim.

Ya oyun filan çok sıkıntı değil zaten oynadığım 3-4 oyun var onları da yükledim sorunsuz çalışıyor.ChaCha cihazı almışsınız sanırım artık bir faydası yok ama benim chacha hakkındaki düşüncelerim kısaca şunlar:
-Günlük işlerde kullanmak için son derece ideal.Birçok açıdan sorunsuzca işlerinizi halledebilirsiniz.
-Hafıza sıkıntısını takmayın.Bu kullanımınıza göre değişir ve farklı yollarla hafıza kartı dahili hafıza gibi kullanılabilir.
-Rom boyutu ufak olduğu için yeni android sürümleri yüklenemiyor yada yüklenmesi için bazı şeylerin kırpılması gerekiyor.Bu yüzden resmi yolla yeni sürüm desteği almayacağı kesin.Ama yinede 2.3.5 sürümü ile son derece yeterli ve 2.3.5 yetersiz kalırsa biraz kırpılmış ve henüz tam stabil olmayan custom rom ics ve jb çalışmaları mevcut.
-Canınız sıkılıp oyun oynamak istediği zaman bir yere kadar sizi götürürken hem android siteminin uygulamaları çalıştırmak için kullandığı dalvik vm hemde donanım seviyesi nedeniyle sizi eğlence açısında tatmin etmeyebilir.Bu yüzden oyun ve uygulamalar konusunda biraz canınızı sıkabilir.
Kısaca cahca hakıındaki yorumlarım bunlar seçmenize yardımcı olamadıysamda belirtmek istedim.

Anladım.. Mesela hepsiburada peşin fiyatına 12 ay taksit yapıyor.saglik olsun.. ama ben 12 ay taksit yaptim o yuzden biraz pahaliya geldi.. ayrica benim cihazin sarji da bir gun gidiyor. gun boyu mesajlasiyorum arada net te de takiliyorum.. hic bir batarya programi kullanmiyorum sadece ekrani kistim ... mesela dun ogle sarjdan cikardim iste az once tekrar koydum

cha cha ya silikon kılıf takınca power tuşuna basmak gerçekten çok zor bir hale geliyor. sürekli uyku modu ekren kilidinden çıkar derken sıkıntı yaratabiliyor. sensör tuş kilidi programı demeyin oda fazla işe yaramıyor. sonunda rom atarak power tuşunun yerini değiştirmek zorunda kalabilirsin.