HTC ChaCha Tercih?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
whatthef.

whatthef.

Üye
    Konu Sahibi
HTC ChaCha Tercih?
Öncelikle herkese iyi forumlar diliyorum. :)
Sevgili forumdaşlar 1 ay içinde yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Tabi ki Android ilk tercihim. HTC ChaCha gerçekten çok hoşuma gitti hem dokunmatik ekranı hem klavyesi hem de Android işletim sistemiyle tercihlerimde ilk sıraya yerleşti. Ekranının küçük olması benim için sorun değil; fakat ChaCha ile ilgili forumlarda dolaşırken şu hafıza sorununa aklım takıldı. Bundan önceki kullandığım bütün telefonlarda yüklediğim oyunlar veya uygulamaların hepsini hafıza kartına atabiliyordum. Şimdi bu telefonda böyle bir şey olmuyor mu? Aslında öyle çok uygulama filan meraklısı değilim ama bazen denemek için bile uygulama yüklerim. (Daha önce hiç Android kullanmadım; fakat araştırıyorum son 2 haftadır biraz fikir sahibi oldum yani. :)
Şimdiden teşekkürler.. :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Uygulamaların tamamen taşınmasına izin verilmiyor. Yani bir kısmı telefon hafızasında kalıyor bildiğim kadarıyla. En iyi cevabı cihazın kullanıcıları verecektir.

whatthef.

whatthef.

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamaların tamamen taşınmasına izin verilmiyor. Yani bir kısmı telefon hafızasında kalıyor bildiğim kadarıyla. En iyi cevabı cihazın kullanıcıları verecektir.

Cevabınız için teşekkürler..

relax_1_8

relax_1_8

Üye
Cihaz gayet kullanisli. sana sunuda soyleyebilirim. Bu fiyatlar cercevesinde 450-500 arasi en iyi cihaz chacha. Hafiza sorunu hepsinde var takılma. Rootlarsin birkac islemle o da tamamdir.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

relax_1_8

relax_1_8

Üye
Cihaz gayet kullanisli. sana sunuda soyleyebilirim. Bu fiyatlar cercevesinde 450-500 arasi en iyi cihaz chacha. Hafiza sorunu hepsinde var takılma. Rootlarsin birkac islemle o da tamamdir.

relax_1_8

relax_1_8

Üye

relax_1_8

relax_1_8

Üye

badmus

badmus

Üye
Aslinda Samsung Galaxy Chat ülkemize gelse cok iyi olacakta. neyse :hmmm

whatthef.

whatthef.

Üye
    Konu Sahibi

Yorumunuz için teşekkürler.. :)

Febris

Febris

Üye
HTC ChaCha kullanıyorum çok iyi tavsiye ederim :oke:

whatthef.

whatthef.

Üye
    Konu Sahibi
Yukarı. Biri yardımcı olsun ya. :) :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Babam C7'sini suya düşürüp mahvedince Chaca aldı gayet memnun bende cihazı şöyle bir inceledim.. Şık bir tasarımı var..

relax_1_8

relax_1_8

Üye
Ağzına kadar uygulama oyun vs yuklemeyecekseniz sorun olmaz. ama üzerine biraz daha ekleyin 150-200tl gibi hafıza sorunu olmayan bir cihaz almanızı ttavsiye ederim

relax_1_8

relax_1_8

Üye
2.el.

whatthef.

whatthef.

Üye
    Konu Sahibi
2.el.

Yorumunuz için teşekkürler ama 2.el düşünmüyorum. Sanırım ChaCha uygun bana göre çünkü öyle dediğiniz gibi ağzına kadar bir şeyler yüklemeyi de düşünmüyorum.. :oke:

whatthef.

whatthef.

Üye
    Konu Sahibi
Ben ne yapacağım arkadaşlar? :( Bütçem kısıtlı ChaCha alayım dedim, şarj sorunu varmış çok.. Ben her gün şarj edebilirim ama okuduğum yorumun bir tanesinde telefonun her şeyi kapalı (sensörler vs.) sadece mesajlaştığı halde telefonun şarjı bir gün gitmiyormuş.. Tamam hafıza sorununu filan geçtim ama hiç değilse akşam eve gelene kadar şarjı dayansa keşke.. Hiçbir şey yüklemesem de olur.. :anlas:
Ben telefon mu almasam ne yapsam? :ehe

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Ben ne yapacağım arkadaşlar? :( Bütçem kısıtlı ChaCha alayım dedim, şarj sorunu varmış çok.. Ben her gün şarj edebilirim ama okuduğum yorumun bir tanesinde telefonun her şeyi kapalı (sensörler vs.) sadece mesajlaştığı halde telefonun şarjı bir gün gitmiyormuş.. Tamam hafıza sorununu filan geçtim ama hiç değilse akşam eve gelene kadar şarjı dayansa keşke.. Hiçbir şey yüklemesem de olur.. :anlas:
Ben telefon mu almasam ne yapsam? :ehe
Bence o dediğiniz arkadaş işi gücü bırakmış kendini mesajlaşmaya vermiş. Ki bu durumda bitmesi anormal bir durum değil. Normal mesajlaşma ile bir gün çıkarır bence. Ama aşırı olursa çıkarmaması normal.

whatthef.

whatthef.

Üye
    Konu Sahibi

Bence o dediğiniz arkadaş işi gücü bırakmış kendini mesajlaşmaya vermiş. Ki bu durumda bitmesi anormal bir durum değil. Normal mesajlaşma ile bir gün çıkarır bence. Ama aşırı olursa çıkarmaması normal.

Böyle söyleyen birine çok ihtiyacım vardı çok teşekkürler.. :D Alıyorum o zaman.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt