Htc chacha overclock

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
relax_1_8

relax_1_8

Üye
    Konu Sahibi
Htc chacha overclock
Arkadaslar merhaba cihazimi rootladim overclock uygulamasi indirdim birkac tane fakat en fazla 800mhz e cikabiliyorum zaten cihazin islemcisi hizi bu. Sadece islemci performansini degistirebiliyorum 1ghz e cikartmam icin daha kapsamli uygulamalar mi denemem gerek yoksa pc üzerinden cihaza müdahele etmem mi gerek? Bir de sunu soracagim. Cihazin islemci hizini minimum ile maksimum herhangi bir degere aldigimda ekran kilidini kapatip actigimda tekrar 245mhz e düsüyor hiz.uygulamayi kaldirdigimda bile bu devam ediyor. Ne yapabilirim? Kullandigim uygulamada şu --> No-frills CPU daha farkli uygulama kullanan ve istedigi rakamlara ulasan arkadaslarin önerilerini alabilirim simdiden tesekkurler.
 


Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
İşlemciyi normalden fazla OC etmek için farklı yöntemler var. Bazen yeni kernel yüklenince OC oranı artıyor, bazen kernele gerek kalmadan ROM atsanızda OC oranı artıyor. Bu durum cihaza bağlı.
Dediklerimi araştırırsanız sonuca ulaiırsınız kanımca.
 
relax_1_8

relax_1_8

Üye
    Konu Sahibi
mesajınız için teşekkürler. araştırmam sonucunda bu sayfayı buldum başka bir site forumunda bu link verilmiş fakat nasıl kernel değiştirileceğini belirtmemişler. ben bootloader kilidini kaldırmıştım fakat son adım olan kernel değiştirmeyi bilmiyorum. eğer bilginiz varsa nasıl yapacağımı anlatır mısınız?
 
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
İnanın HTC ile ilgili geliştirme bilgim çok az. Ancak Huawei cihazlarda .zip dosyası, yani kernel Recovery'lerden yükleniyor. HTC markalı cihazlarda da durum aynıdır herhalde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt