HTC BOOTLOADER

Sponsorlu Bağlantılar

okitoki

okitoki

Üye
    Konu Sahibi
HTC BOOTLOADER
BEYLER BİR SORUNUM VAR NAPTIYSAM OLMADI LÜTFEN YARDIM EDİN cye android diye dosya açtım içine bunları koydum sonra cmdye geldim şu komutu yazıyorum fastboot oem get_identifier_token yazıyorum
(bootloader) [ERR] Command error !!!
OKAY [ 0.007s]
finished. total time: 0.007s böyle hata veriyor lütfen yardım edin napacağımı bilmiyorum telefon htc desire z
 


apollo14

apollo14

Üye
Telefonu fastboot modunda bilgisayara bagladigindan emin misin ? Bu şekil baglamadan bilgisayardan kod yazarsan hata alırsın . Bootloader ekranında fastboot modu seçip cihazı öyle bağla bilgisayara daha sonra komut istemcisinden kodu yazmayı dene .
 
hilenteg

hilenteg

Üye
Dosyayi fastboot un oldugu klasore kopyala oyle dene yada cmd ekranina dosyanin oldugu klasoru goster oyle yap. Mesela dosyayi masaustu user download klasorune attin diyelim. İlk yazacagin kod soyle olacak cd/masaustu/user/download ve enter daha sonra yukleme komutunu vereceksin :)
 
ettu

ettu

Üye
Sıfır Htc M9 telefon satın aldım. Root yapmak için bootloader kilidini açmam gerekiyor. (win 7 32 bit - 64 bit iki ayrı sistemde denedim) ne yaptıysam htc'nin sayfasındaki kutuya yapıştıracağım kodu cmd'den bir türlü alamadım.
Telefon fastboot modunda ve bilgisayarda açtığım Android klasörünün içinde adb.exe, adbwinapi.dll ve fastboot.exe dosyalarının olduğu klasörde shift + mouse sağ tuşla komut penceresini burada aç seçerek cmd ekranında fastboot oem get_identifier_token kodunu yazıp enterlediğimde aşağıdaki hata mesajlarını veriyor.


Telefonu usb'den bilgisayara bağladığımda sorunsuz bağlanıyor. Telefonda USB hata ayıklama kutusu da işaretli. Nerede hata yapıyorum acaba? Bir gündür uğraşıyorum. Fırttırmama az kaldı. Kilidi açan bir arkadaş yardımcı olursa çok sevineceğim.

Edit:Kilidi açamayan ve benim gibi tırmalayanlar için kendi soruma kendim cevap vereyim. Ayarlar-Geliştirici seçeneklerinde "oem kilidi açma" seçeneğinin aktif değildi. Kutucuğu işaretleyip aktif edince kilidi sorunsuz açtım.
 
Son düzenleme:


Üst Alt