HTC Batarya Problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

virus19

Üye
    Konu Sahibi
HTC Batarya Problemi
Arkadaşlar 1 hafta önce Evo 3D aldım ama batarya konusunda çok şikayetçiyim. En fazla 9 saat görebildim ki çok da kurcalamıyorum yarım saat oyun yarım saat internet ama çok msjlaşan biriyim 3G,Wifi kapatıyorum ekran ışığınıda sonuna kadar kısıyorum ama 1 günü dolduramadım daha batarya tasarrufu için ne yapmam gerek yoksa benim cihazda mı bir sorun var ayrıca

Battery Defender
Open Advanced Task Killer

diye iki program yükledim pek bir yararlarını görmedim ama duruyor bir zararı olur mu? yardımlarınızı bekliyorum.

Yararından çok zararları olur o programların bence herşey sende bitiyor kullandığın telefon Evo 3D ve Sense arayüzünü unutma şarj problemi herkesin problemi daha az oyun oynayarak daha az internete girerek ekranı fazla açmayarak kullanmaya özen göstere ekran açık çok şarj yer. Başka çözüm ne var dersen şarj aletini yanında taşımak yada kendine yedek batarya alman bir günü çıkartmanı sağlar başkada çözüm yolu yok. Bu arada batarya için en iyi program juice defender ama o da bi yere kadar herşey sende bitiyor

virus19

Üye
    Konu Sahibi

Hımm anladım yani genel bir sorun bu.. Peki yedek batarya dediniz orjinal uygun fiyata nerden bulabilirim acaba bilen arkadaşlar var mı

bendede Batarya problem di ama yandex shell uygulamasından sonra bir günü görür oldum

betoner

Üye
Ekranın açık kalma süresi nedir?.% olarak kaç şarj harcıyor?

Eays battery kullan 2 gün gitsin

ics güncellemesi biraz daha şarjını uzatıyor gibi bataryanın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...