aldemirfatih
Üye
-
Konu Sahibi
-
sağolasin kardeş.epey de iyi gibi duruyor bu.cumartesi inşallah telefoncuya gideceğim.başka bu ayarda var mi tel acaba htc nin.yoksa direk atlayayim mi üstüne
bi bakmakta fayda var.ben onu da bi inceleyeyim.
3d çok güzel...işlemci ram falan gayet iyi...fiti video da iyi gibi..muhtemelen 3d alcaam gib..
BEN HTC Yİ SEVDİM..MEDİA MARKT TAone v modelini biraz inceledim..çok güzel evetÖncelikle merhaba. Htc hakkında bildiklerimi kısa bi şekilde anlatmaya çalışayım. Öncelikle Htc firması yenilikçi bi firma ve daima teknolojinin sınırlarını zorlayan, özgür telefonlar çıkarmayı amaçlayan bi firmadır. Samsung yada Sony gibi birçok dalda yarışmak yerine telefonda uzmanlaşmaya çalışan bi firmadır. Kökeni Tayvan olup birçok yenilikler getirmiştir ilk olarak bazıları şunlar :
İlk renkli cep bilgisayarı (1999)
İlk Windows Mobile yüklü cep bilgisayarı (2000)
İlk Windows Mobile yüklü kablosuz cep bilgisayarı (2002)
İlk Windows Mobile yüklü akıllı telefon (2002)
İlk Windows Mobile yüklü akıllı müzik telefonu (2004)
İlk Windows Mobile yüklü 3G cep telefonu (2005)
İlk Windows Mobile 5.0 yüklü cep telefonu (2005)
İlk Windows Mobile UMTS 3G cihazı (2006)
İlk Windows Mobile 5.0 yüklü akıllı telefon (2006)
Parmak ucuyla gezintiyi sağlayan ilk sezgisel dokunmatik ekran (Haziran 2007)
Kullanıcısı olarak bilgi verirsem ilk defa kullanıyorum Htc markalı bir cihaz. Bende sizin gibi başta merak ettim ve araştırma yaptım ve sonunda One X adlı modelini almaya karar verdim ve hayatımda gördüğüm en iyi cihaz diyebilirim. Almadan önce kısa süreli olarak Samsung Galaxy S2 de kullandım ancak arada ki fark bana göre baya bi var. Bana göre Sense arayüzü mobil platformda ki en iyi arayüz. Kullanım kolaylığı olsun görsellik olsun bana göre en iyi arayüzü yapmışlar. Destek konusuna gelirsek bu yönden de en iyi firmalardan bir tanesi. Sony, Apple ve Htc güncelleme getirmekte en önde gelen firmalar. Kısa lafın özü yenilikçi, özgürlükçü ve bir o kadar da güvenilir bir firmadır.
Hangi telefon sorusuna gelirsek tabi ki bu sana kalmış ama Htc Evo 3D olabilir kalınlığını ve ağırlığını önemsemez isen eğer olabilir. Daha yeni olsun kibar olsun dersen One V modelini de öneririm sonuçta daha yeni bir telefon ve desteğinin daha uzun olacağıda bir kesin. Yine de seçim sizin illa ki Htc markalı bir telefonda olması gerekmez başka markalara da bakmanızı öneririm
htc 3d nin hdmi girişi yokmuş ..hdmi için extra bi kablo falan lazımmış..zor mu bulunur ki bu kablo acaba..
Öncelikle merhaba. Htc hakkında bildiklerimi kısa bi şekilde anlatmaya çalışayım. Öncelikle Htc firması yenilikçi bi firma ve daima teknolojinin sınırlarını zorlayan, özgür telefonlar çıkarmayı amaçlayan bi firmadır. Samsung yada Sony gibi birçok dalda yarışmak yerine telefonda uzmanlaşmaya çalışan bi firmadır. Kökeni Tayvan olup birçok yenilikler getirmiştir ilk olarak bazıları şunlar :
İlk renkli cep bilgisayarı (1999)
İlk Windows Mobile yüklü cep bilgisayarı (2000)
İlk Windows Mobile yüklü kablosuz cep bilgisayarı (2002)
İlk Windows Mobile yüklü akıllı telefon (2002)
İlk Windows Mobile yüklü akıllı müzik telefonu (2004)
İlk Windows Mobile yüklü 3G cep telefonu (2005)
İlk Windows Mobile 5.0 yüklü cep telefonu (2005)
İlk Windows Mobile UMTS 3G cihazı (2006)
İlk Windows Mobile 5.0 yüklü akıllı telefon (2006)
Parmak ucuyla gezintiyi sağlayan ilk sezgisel dokunmatik ekran (Haziran 2007)
Kullanıcısı olarak bilgi verirsem ilk defa kullanıyorum Htc markalı bir cihaz. Bende sizin gibi başta merak ettim ve araştırma yaptım ve sonunda One X adlı modelini almaya karar verdim ve hayatımda gördüğüm en iyi cihaz diyebilirim. Almadan önce kısa süreli olarak Samsung Galaxy S2 de kullandım ancak arada ki fark bana göre baya bi var. Bana göre Sense arayüzü mobil platformda ki en iyi arayüz. Kullanım kolaylığı olsun görsellik olsun bana göre en iyi arayüzü yapmışlar. Destek konusuna gelirsek bu yönden de en iyi firmalardan bir tanesi. Sony, Apple ve Htc güncelleme getirmekte en önde gelen firmalar. Kısa lafın özü yenilikçi, özgürlükçü ve bir o kadar da güvenilir bir firmadır.
Hangi telefon sorusuna gelirsek tabi ki bu sana kalmış ama Htc Evo 3D olabilir kalınlığını ve ağırlığını önemsemez isen eğer olabilir. Daha yeni olsun kibar olsun dersen One V modelini de öneririm sonuçta daha yeni bir telefon ve desteğinin daha uzun olacağıda bir kesin. Yine de seçim sizin illa ki Htc markalı bir telefonda olması gerekmez başka markalara da bakmanızı öneririm
kabloyu bilmem ama one v nin işlemcisi 1 GHz tek çekirdek. sense 4 arayüzüne, beats audioya ve android 4.0 a yetersiz gelebilir. öle bir sorunu olmasa bende one v alırdım. evo 3d güzel fakat hakikaten dediğim(iz) gibi kalın ve ağır. oda 3d olduğu için zaten. galaxy wonder one v den biraz daha iyidir. istiyorsan benim bir arkadaş 1100 tlye galaxy s2 bulmuş. araştırırıp sende bulursan (gittigiiyr veya sahibinden.com da filan kesinlikle araştırma) iyi olabilir.
- - - Eklendi - - -
açıklama baya güzel... nerden alıntı yaptın
- - - Eklendi - - -
bu arada mutlaka samsung galaxy advanceyede bakmayı unutma.
hafta sonu merkeze gideceğim..o zaman alacağım..geçen hafta sonu yoktu gelecek demişti eleman..ben dediğin gibi soloyo da bi bakiim..sonradan ah vah tüh demeyelimneyse kardeş daha satın almadıysan mutlaka xperia sola yada bi göz at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?