windman1981
Üye
-
Konu Sahibi
-
Merhabalar arkadaşlar. Telefonu dün aldım. 2 gündür kurcalıyorum. Ve açıkçası android işletim sisteminden sonra bir hayli garip geldi. Andorid te herşeyi kolayca yapabiliyorsunuz. WP8 e bir türlü alışamadım. İnternette de çok araştırmama rahmen çözemediğim birçok şey var. Şimdilik birkaç sorum var.
1. Başlangıç ekranındaki kutucukları tema olarak renklerini değiştirebiliyoruz. Ancak tek tek renklendirme nasıl yapılıyor. Bir türlü bulamadım.
2. Ayrıca bu kutucuklar canlı hale nasıl geliyor. Reklamlarda gördüğümde bazı kutuların hareketli göz kırpar şeklinde olduğunu görmüştüm. Bir türlü bulamadım bu ayarları.
3. Yine başlangıç ekranında digital saati yanlışlıkla kapattım. Bir daha da ekleyemedim.
4. Bu telefonda görev yöneticisi gibi bir uygulama yokmu. Ne çalışıyor ne çalışmıyor bir türlü anlayamıyorum.
Cevaplarınız için teşekkürler.
Bir şey sorabilir miyim neden Lumia 920 yerime htc wp 8x aldınız.
Yanlış anlamayın sadece sebebini merak ettim
Açıkçası şöyle söyleyeyim. İki telefonu da yan yana koydum. Görsellik, incelik ve zarafet olarak HTC daha hoş ve tatlı duruyor. Ayrıca müzik hobimin olması ve piyano/klavye ile yaptığım kayıtları BEATS AUDIO özelliği ile dinlemek gerçekten de çok farklı. Nokia'ya karşı ayrı bir sempatim var. Ancak HTC inceliği ile de gerçekten çok daha sempatik duruyor.
Görünüm ve hafiflik olarak HTC iyi ancak; Kamera, ekran ve özel yazılımlar olarak NOKİA daha iyi. Burada da mesele kişinin tercihine kalıyor.
Haklısınız. Eşime de Lumia 920 almayı düşünüyorum. WP birçok eksiğe rağmen beklentimden çok daha iyi çıktı. Ancak yazılım ve programların bir an önce gelişmesi lazım.
Slm. Teşekkürler. Sorunuzu yeni farkettim.Hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullanın ... Lumia'lara göre farklı olarak neler var acaba (örneğin saat gibi), paylaşabilir misiniz ...
Slm. Teşekkürler. Sorunuzu yeni farkettim.
Takip ettiğim kadarıyla HTC nin Nokia gibi pek fazla uygulaması yok. HTC uygulamaları mağazada şaka gibi 6 tane
Fener, bağlantı ayarı, fotoğraf geliştirici, konvertör ile en işe yarar saat, hava durumu, borsa ve haberleri gösteren bir uygulaması var.
- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar xbox müzik mağazasını nasıl kullanabiliyoruz. Telefonda bulamadım. Mağazada da buna ilişkin bir uygulama yok.
- - - Eklendi - - -
Ayrıca 3G olması ve desteklemesine rağmen görüntülü görüşmede yapamıyorum. Arama tuşuna bastığımda kamera açma / görüntülü konuş gibi bir seçenek yok.
Teşekkürler cevaplarınız için. Xbox müzik mağazası muzik+videoların içinde de yok. Merakım Nokia da bu uygulamayı ve goruntulu gorusmeyi kullanabilen varmı. Onun için sormuştum. Yarın eşime lumia820 alacağım. htc ile Nokia nın kıyaslamasını yapmış olurum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?