Telefon Tavsiyesi htc 8x alınırmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
br1903

br1903

Üye
    Konu Sahibi
htc 8x alınırmı ?
htc 8x almayı dusunuyorum sizce alıyımmı pişman olmam değilmiş ?

Heimdalll

Heimdalll

Üye
:ah

• Beğen
Tepkiler: PureFood
tehlikeqi

tehlikeqi

Üye
Alınmaz :D

br1903

br1903

Üye
    Konu Sahibi
Neden alınmaz solerseniz

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Neden alınmaz solerseniz

Alınmaz çünkü Nokia uygulamalarından, Nokia güncellemelerinden ve Nokianın sağladığı Navigasyon...vb gibi ayrıcalıklardan mahrum kalırsın. Onun yerine gider Lumia 920 veya 925 alırım.

Bar_Fedaisi

Üye
Bu konunun çok benzerini daha bir kaç gün önce açmamış mıydınız acaba? Açtığınız diğer konuda her iki makinenin de artı ve eksileri söylendi.

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
Arkadaş sen telefon değiştirmek istiyorsun al bi 8x. O zaman pişman olursan ararsin 920 ni :D biz söyledik günah gitti

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ya arkadaş sen karar veremiyorsun bir türlü tamam ama yeni konu niye açıyorsun boyna, çok kafan kaldı ise 8x de git al 1 hafta dene güzelse kalır aldığın telefoncu ile anlaşabilirsin en azından 1 gün verebilir bazıları yapıyor böyle ve lütfen yeni konu açmayın eski konudan devam edilsin forum kirliği yapmayın

• Beğen
Tepkiler: PureFood
luckysleven

luckysleven

Üye
ben wp ye htc ile başladım çokta beğendiğim bir markadır. Ama 925 almadan önce 8x ile arasında kaldım . Bana 925 almam için 2 özellik yetti. Şöyle ki çift vuruşla ekranı açma ve numara engelleme özelliği 925 i aldırdı. Birde buna hep karşı çıkardım ama şimdi anladım ki wp nokianın göz bebeği yani htc kadar değer vermiyor birde nokiayı Ms alınca işler iyicene değişti.

R.A.M

R.A.M

Üye
8xe nokia uygulamaları yüklenmiyor diye kim demiş :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
al gitsin tasarımı çok hoş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt