htc 8s yardım !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

evarietyw

evarietyw

Üye
    Konu Sahibi
htc 8s yardım !!!!
Gece yattığımda şarjım %97 idi. Sabah kalktığımda %24e inmişti. İki aydır kullanıyorum ilk kez oldu neden oldu, varmı Bi çözümü yardımlarınızı bekliyorum...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
acık kalan arkaplan uygulamaları,konum olabilir. Ayrica surekli internete bagli kalan bir arkaplan uygulamasi da sebep olabilir. Bir de geri bildirimleriniz aciksa ve cok fazla uygulama yukluyse gece geri bildirim yaparken uzun sure internete bagli kalmiş olabilir veya internetiniz acik olmadigi icin surekli baglanmaya calişmiş olabilir.

evarietyw

evarietyw

Üye
    Konu Sahibi
Wifi kapalıydı hücresel veri de kapalıydı arka planda htc ve gmaps çalışıyordu. Google maps buna neden olmuş olabilirmi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Wifi kapalıydı hücresel veri de kapalıydı arka planda htc ve gmaps çalışıyordu. Google maps buna neden olmuş olabilirmi?

evet olabilir cunku belli araliklarla surekli konumunuzu belirleyen bir uygulama oldugu icin gmaps'tan kaynaklanabilir. Bende de yuklu ve aşiri şarj kullandigi icin engellemiştim.

evarietyw

evarietyw

Üye
    Konu Sahibi
bide boyle deniyelim. Teşekkür ederim.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Aşırı veri transferi de yapıyor o tarz uygulamalar

acoustic

acoustic

Üye
Son günlerde şarj tüketimi bende artış gösterdi ama uygulama olarak Google maps yada buna benzer güncelleme isteği olan programlar açık değil nedeni ne olabilir?

Üst Alt