htc 8s windowsphone menü sorunu ACİL

Sponsorlu Bağlantılar

suprizkonuk

suprizkonuk

Üye
    Konu Sahibi
htc 8s windowsphone menü sorunu ACİL
merhaba arkadaşlar ben htc 8s kullanıcısıyım 2 haftadır fln kullaınyorum ancak bugun birşey oldu sd karta uygulama yukleyle ılgılı denemelrım sırasında menüm rehberdeki gibi alfabetik olarak harf harf sıralandı bılen varsa lutfen hemen bana ulaşsın cok sınır olmaya başladım kucucuk birşey ama yapamayınca deliriiyorum böyle degıldı bu menü sola kaydırdıgımda alt alta harf marf yoktu başlarındada tesekkurler sımdıden hemen yardımlarınızı beklıyorum

- - - Eklendi - - -

cevap verebılecek yokum arkadaşlar http :// cdn-static.cnet.co.uk/i/product_media/40002647/htc-8s-windows-phone-8.jpg bu haldeyken menü şuna dönuştu http :// cmsresources.windowsphone.com/windowsphone/tr-tr/How-to/wp8/block/basics-concept-app-list.png

papakudioflu

papakudioflu

Admin
arkadaşim o harfler uygulama arama kisayollari. Uygulama listesindeki uygulama sayisi belli bir rakamin uzerine ciktiginda o harfler belirir. Listeye gelip harflerin birisine tiklarsan alfabe acilir ve gitmek istedigin uygulamanin baş harfine dokunursan o dizine direk ulaşirsin.

suprizkonuk

suprizkonuk

Üye
    Konu Sahibi
hmm yani bir kac uygulama sılersem duzelır öylemı ? cok saol bırazda olsa yardım etmeye calıstıgın ıcın butun uygulamaları kaldırıp denıcem cok saol ıns ışe yarar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
uygulamalarin hepsini kaldirsan da gitmez. Telefonu sifirlaman lazim.

suprizkonuk

suprizkonuk

Üye
    Konu Sahibi
hadi ya hepsını kaldırdım olmadı harbıden telefonu sıfırlayıp yıne cok uygulama yuklersem aynı seklemı dönecek :S

papakudioflu

papakudioflu

Admin
evet malesef. Aslinda bu şekilde daha kullanişli oluyor. Bir uygulamaya ulaşmak icin harfe tiklamaniz yeterli.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Harflerden neden bu kadar rahatsız olunuyor hala anlamış değilim.
İnsan hayatını kolaylaştıran bir şeyden nasıl rahatsız olur.
Durmadan aşağıya kaydırmaya uğraşmak yerine baş harfini tıklayıp hızlıca geçmek dururken neden uğraşacaksın ki?
Harfler büyük kolaylık, iyi ki düşünülmüş, iyi ki var.

suprizkonuk

suprizkonuk

Üye
    Konu Sahibi
extra bır tusa basmak yerıne parmagımla hızlıca hareket ettırmek daha rahat ayrıca klavye uyuzuma gıdıo parmaklarım kocaman :S ıns duzeltırler

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
extra bır tusa basmak yerıne parmagımla hızlıca hareket ettırmek daha rahat ayrıca klavye uyuzuma gıdıo parmaklarım kocaman :S ıns duzeltırler

Yarın öbür gün hafıza kartına uygulama kurma seçeneği geldiğince belki onlarca uygulama ve oyun kuracaksın.
O zaman aşağı kaydırmak senin için işkence haline dönebilir.

ecel54

ecel54

Üye
az önce saydım 205 uygulama yüklü bende. o harfler olmasa in in bitmez :D

suprizkonuk

suprizkonuk

Üye
    Konu Sahibi
ecel54 o kadar uygulamayı nasıl yukledın benım telefon hafızam 30 taneden sonra doluyor sd karta yukleyemedıgımız ıcınde zaten 205 tane uygulama kuramayız kı :S

ecel54

ecel54

Üye
ecel54 o kadar uygulamayı nasıl yukledın benım telefon hafızam 30 taneden sonra doluyor sd karta yukleyemedıgımız ıcınde zaten 205 tane uygulama kuramayız kı :S

bende hafıza kartı yok. telefon hafızası 16 gb 205 uygulama+ oyunları saymıyorum :D 6 gb falan boş yer var

suprizkonuk

suprizkonuk

Üye
    Konu Sahibi
doğrudur benım tlf 4 gb hafızalı :S keşke telefon hafızası yukseltmıs olsalardı

Takipçi Satın Al

Üst Alt