htc 8s three UK'de satışta

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
htc 8s three UK'de satışta

htc'nin iki wp8 cihazından alt segment olarak konumlandırılan 8s İngiltere'de Three tarafından satışa sunuldu. 17£'dan başlayan kontratlı satışların yanında 180£ fiyatla unlocked kontratsız satışı da yapılmakta. Bu fiyatlardan sonra htc 8s'in fiyatının ülkemizde 1000₺'nin altında olacağı garanti oldu diyebiliriz.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Hayırlı olsun Nokia 820 yi kaçtan satacak acaba

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
1249tl

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Resmi açıklandı öylemi iyimi beklememişim fazla fiyat farkı yokmuş

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Ali kemal benim arkadaşta iphone 5 var kendiliğinden kapanıyor yazılım attırdık yine ayni konu açtım yardım eden olmadı sen anlarmısıni

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ali kemal benim arkadaşta iphone 5 var kendiliğinden kapanıyor yazılım attırdık yine ayni konu açtım yardım eden olmadı sen anlarmısıni

ben anlarim anlamasina da iphone5'in o sorununu daha apple cozemedi. İtunesdan guncellemeleri kontrol edin. Bir iki tane guncelleme geldi iphone5 ios6'ya.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk: abi alt segment bir cihaz için biraz pahalı değil mi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:tşk: abi alt segment bir cihaz için biraz pahalı değil mi?

180£ yaklaşik olarak 620tl yapiyor. Vergilerle 800tl'ye falan satilirsa belki biraz satiş yapar ama lumia620 gelirse ki fiyati bundan duşuk olur hic şansi kalmaz.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

180£ yaklaşik olarak 620tl yapiyor. Vergilerle 800tl'ye falan satilirsa belki biraz satiş yapar ama lumia620 gelirse ki fiyati bundan duşuk olur hic şansi kalmaz.

orası öyle tabi abi, açıklama için teşekkür ederim.

komando04

komando04

Üye
fiyat kdv filan derken Türkiye de çok pahalıya geliyor

yasirtaha

yasirtaha

Üye

ben anlarim anlamasina da iphone5'in o sorununu daha apple cozemedi. İtunesdan guncellemeleri kontrol edin. Bir iki tane guncelleme geldi iphone5 ios6'ya.
o güncellemeleri yaptık zaten devam ediyor hala o sorun iphone bölümüne konu açtım yüzüne bakan olmadı kaç gündür o yüzden sana sorayım dedim:smartass:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Burası Türkiye teknolojik ürünlere fazla vergi alınıyor. KDV , ÖTV , Yüksek teknoloji vergisi vs...

Haber için :tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...