htc 8s mi iphone 4 mü???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evarietyw

evarietyw

Üye
    Konu Sahibi
htc 8s mi iphone 4 mü???
Bi arkadaşım 8s imi iphone 4 ile takas etmeyi teklif etti siz yerimde olsanız ne yapardınız fikir almak istedim :)

Lenneth

Üye
Değişmezdim tabi ki.

WP henüz iOs stabilitesinde değil.

evarietyw

evarietyw

Üye
    Konu Sahibi
Yalnız benim telefon 8s yanlış anlaşılmasın :)

Türe

Türe

Üye
iPhone 4'ü tercih ederim

phasan

phasan

Üye
İphone 4 alınur en az 3 yıl destek var appleden

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Asla değişmem . Bak 4s olsa hadi neyse ama İphone 4 nedir abi . Iphone 4s bile artık eskimişken 4 nedir . Elindeki 8s henüz yeni bi telefon , farklı bi telefon . Yapma derim . yazık edersin

Symbianize

Symbianize

Üye
Ben olsam değiştiririm yanlış bilmiyosam 8s 512 mb ramli ve çoğu uygulama 512 mb rame optimize edilmemiş iphoneda hiç bir sıkıntı çekmezsin bence

tapatalk

tapatalk

Üye
İ4 le 4s i karistirmamak lazim ama 4 de iyidir. En azindan 8s den

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
A bi saniye bi saniye çok pardon . Ben HTC 8X ile karıştırdım . Sendeki alt model olan 8S . Abi hiç durma koşa koşa değiştir :)

evarietyw

evarietyw

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4 diyince benimde aklım o yöne kaydı ancak elime alıp kullanınca gerçekten eski bir cihaz olduğu anlaşılıyor. İnternet olsun diğer kullanım şekilleri olsun 8s daha hızlı. Ama kararsızım :)

man20

man20

Üye
aslında çok zor bi karar. Oyun, uygulama çok istiyorsan geçebilirsin ama wp markette gelişiyor en azından popüler uygulamalar,oyunlar var yani wp de kalabilirsinde. Bide iphone 4'ün sinyal problemi vardı o yüzden iyi düşün.

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
Kardeşim ben 1 hafta değişin derim o zaten Windows Phone u beğenir ( uygulama manyağı değilse) ama sen iphoneyi beğenir misin bilmem. Telefonları değişin bence 1 hafta falan

evarietyw

evarietyw

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim ben 1 hafta değişin derim o zaten Windows Phone u beğenir ( uygulama manyağı değilse) ama sen iphoneyi beğenir misin bilmem. Telefonları değişin bence 1 hafta falan

bende öyle düşündüm ama iphone u elime aldığım an kendi telefonumun daha iyi olduğunu anladım en azından yeni daha hızlı kullanımı değişmemeyi düşünüyorum

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Eğer sen HTC 8s'i yeni aldıysan en azından 2 sene garantin var.

O eskimiş cihazın yarın öbürgün orta tuşu bozulur,ekranı kayar düşürürsün bir şey olur servis te yok direk telefoncularla muhatap olmak zorunda kalırsın.

iPhone 4s deseydin değiş derdim ama daha yeni cihazı da eski telefonla değiştirmezdim ben olsam.

• Beğen
Tepkiler: Web Designer
evarietyw

evarietyw

Üye
    Konu Sahibi
Bende değiştirmedim inşallah doğrusunu yaptım telefonumun şekli yeter dedim bide bu tahtalar telefonda müthiş mesaj hazılıyo iphone da yok boyle Bi rahatlık :)

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
4s önerisi olan tüm arkadaşlara katılıyorum. benim size önerimde gidin tanımadığınız bir kaç telefoncuya sorun sizdeki teli ne kadara alıyorlar birde iphone 4 ü sorun onu kaça alıyorlar eğer 4 e daha fazla fiat veriyorlarsa cihaz da temiz se değişin ama sonrasında en kısa zamanda 4s araştırıp onunla takas edin çünkü sizi tatmin etmeyecek tir çünkü 4 de kamera çekim 5 mp, 4s de 8 mp stabillik internete hızı çok daha iyidir.

pirenuri

pirenuri

Üye
daha duruyor musun sen ?

enterneoll

enterneoll

Üye
gidip hemen değiştir abi arkadaşın vazgeçmeden ben kullanıyorum iphone 4 ve s3 ikiside aynı hızda hatta iphone daha stabil diyebilirim anlamışsındır... kaçırma bu fırsatı

Türe

Türe

Üye
gidip hemen değiştir abi arkadaşın vazgeçmeden ben kullanıyorum iphone 4 ve s3 ikiside aynı hızda hatta iphone daha stabil diyebilirim anlamışsındır... kaçırma bu fırsatı

O kadar da değil. Ben de kullandım 4 'ü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt