HTC 10, kameraları ile fark yaratmaya hazırlanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HTC 10, kameraları ile fark yaratmaya hazırlanıyor
HTC’nin yeni amiral gemisi hakkında bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor…


Tayvan’ın ve dünyanın en önemli akıllı telefon üreticilerinden olan HTC, şu sıralar 2016 için en önemli modeli olarak gelecek olan amiral gemisinin tanıtım hazırlıklarını sürdürüyor. Henüz ne zaman tanıtılacağı hakkında kesin bilgi olmazken, iddialar gelecek ay içerisinde duyurulacağı şeklinde.




HTC’nin yeni amiral gemisinin üst düzey donanım özellikleri ile gelmesi beklenirken, firmadan teaser olarak bilgiler de gelmeye devam ediyor. Teknoloji devi HTC resmi Twitter hesabı üzerinden yeni bir görsel paylaştı.

Bu yeni görselde iki tane kamera görünürken, ayrıca “World First, World Class, Front and Back. You’ll see” yazısı dikkat çekiyor. Son dönemde özellikle de kameralar oldukça önemli bir hale gelirken, Apple, Google, Samsung gibi firmalar 12MP çözünürlükte arka kameralar ile cihazlarını sundular.

Samsung’un kısa süre önce gelen Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modelleri Dual-Pixel AF desteği ile gelen dünyanın ilk akıllı telefon modelleri olmuştu. Diğer firmalar da bir çok özelliklerle akıllı telefonlarını sunarken, LG’nin G5 amiral gemisi 16MP + 8MP olarak çift arka kamera ile gelmişti.

HTC 10 olarak yeni akıllı telefonun iddia edilen diğer özellikleri ise 5.1″ büyüklüğünde 2560×1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran, Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti, 4GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi olacak.

HTC 10, kameraları ile fark yaratmaya hazırlanıyor - MaxiCep
 


Üst Alt