babacan_05
Üye
-
Konu Sahibi
-
Rica ederim, size şimdiden kolay gelsin.Güncel Rom yükleyemiyorum çünkü cihazın kablosu yok ve CAB uzantılı rom da bulamadım.En yakın zamanda cihazın kablosunu bulup Rom güncellemesi yapmaya çalışacağım.İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
uzun uğraşlarım sonucunda cihazı modeme bağlamayı başardım fakat bu sefer hız aşırı yavaş modemin dibindeyim ama hız o kadar yavaşkı sayfalar açılmıyor neredeyse
Yavaşlık olayı cihazınızda eğer varsa Wi-fi güç tasarrufu ayarı açık olduğundan olabilir. Yada cihazda fiziksel olarak anten ile temassızlık olabilir.
Şifre karakter sayısı önemli. Ama kimi cihazlar güvenlik adına şifreyi yazıldıktan sonra belli bir karakter sayısıyla gösterir. Burada amaç şifrenin tahmin edilmesini önlemektir. Ama durum böyle değilse sorun bundan kaynaklıdır. Modemin şifresini başka bir yere yazıp daha sonra modem parola alanına yapıştırabiliyor musunuz?
Sorununuzun çözülmesine sevindim. Sertifika sorunu tarih ayarının eski olmasından kaynaklanabiliyor bazen. Cihazın tarih ayarı yapılı olmalı.Teşekkür ederim opera indirdim ve kurdum hız biraz daha arttı ama resimler yine görünmüyordu flash player eklentisi bulup kurdum.Resimlerle ilgili sorunda gitti.Hemen youtubeye girip bi video izleyeyim dedim fakat sertifika eski,yok gibi bir uyarı verdi
Bence cihazınızda fiziksel bir sorun var. Eğer teknik bilginize güveniyorsanız cihazı açıp wireless antenine bakmanızda fayda var. Yada cihazı herhangi bir telefoncuya gösterebilirsiniz.Cihazı kapatıp şarja koydum şimdi açıp internete girmeye çalıştım fakat yine aynı şey yine bağlanmıyor.Pes ediyorum
Sizin de yeni yılınız kutlu olsunSon birşey daha sormak istiyorum.Çok ilginç anlayamadığım şeyler oluyor.Sadece masaüstü pc açıkken(dün)cihazda internete girmeye çalışınca girmiyordu.Su anda masaüstünde kardeşim var ve ben diğer odada laptoptayım.Ve cihazı elime alıp wi fi yı actım ve daha ilk seferde ben daha dokunmadan connect dedi.Şu anda bağlı.Anlam veremediğim şeyler oluyor.Karmaşık yada saçma yazdıysam özür dilerim.
- - - Eklendi - - -
İp değişikliğinden mi oluyor.Şu anda bağlı oldugu ip yi sabit yapma şansım var mı
- - - Eklendi - - -
Bu arada yeni yılınız kutlu olsun
Zaten ekran rezistif. Çalışma yönünden sıkıntı olmaz ama cihazın kalem yuvasına uyarmı bilemiyorum.Konuyla alakasız birşey sorcam ama kardeşim dün kalemini kaybetmiş.İnternetten sipariş vericem ama aynı cihaza ait kalem bulamadım bunlardan birini alsam sorun çıkartırmı acaba
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızöncelik hp olanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?