Hp Pavilion Dv6 3103et Notebook'umun Bataryası Bozuldu Yardım!!!! (Garanti İle İlgili Sorular)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Hp Pavilion Dv6 3103et Notebook'umun Bataryası Bozuldu Yardım!!!! (Garanti İle İlgili Sorular)
Hp Suport Assistant programında pilin değerlendirmesini yaptım sonuç bu çıktı:

Pil düzgün çalışmaktadır ancak normal eskimesürecinden dolayı, pilin bir sonraki şarja kadarki kullanım süresi, yeni birpille kıyaslandığında çok daha kısadır.

Notebook'um garantisi devam etmekte ancak ben bilgisayarı göndermek istemiyorum kabul ederler mi teknik servise tek bataryayı göndermek istiyorum?

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
batarya deforme olmuş.

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
evette ben bunu bilgisayarı servise götürmeyeceğim tek bataryayı götüreceğim kabul ederler mi?

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
yok zannetmiyorum tek batarya almazlar...yenisini alman lazım artık.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Hp Suport Assistant programında pilin değerlendirmesini yaptım sonuç bu çıktı:

Pil düzgün çalışmaktadır ancak normal eskimesürecinden dolayı, pilin bir sonraki şarja kadarki kullanım süresi, yeni birpille kıyaslandığında çok daha kısadır.

Notebook'um garantisi devam etmekte ancak ben bilgisayarı göndermek istemiyorum kabul ederler mi teknik servise tek bataryayı göndermek istiyorum?

Batarya icin verilen garanti suresi icinde bu problem olustuysa sifiri ile degistirebilirler. Bilgisayari mi yoksa sadece pili mi gonderebilecegini, pilin garanti kapsami icinde olup olmadigini HP musteri hizmetlerini arayarak ogrenebilirsin. En dogru bilgiyi onlar sana telefonda vererek seni yonlendireceklerdir.

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Aradım ne bilgisayarı nede bataryayı göndermedim hp bana yeni batarya gönderdi.

mrt-06

mrt-06

Üye
evet ama kazık bir para istiyecekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt