triglaz
Üye
HP - iPAQ RX1950
merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum inşallah doğru yere açıyorumdur konuyu yanlışımız varsa kusura bakılmasın affola...
arkadaşlar bende
"memorage story is critically low. if you do not increase storage memory, you may not be able to start some programs. use file explorer to delete files you no longer need, or move some files to a storage card."
diye bir uyarı veriyor ve çok ağır çalışıyor araştırdığım kadarıyla hard reset (format) atmam gerekiyor ama nasıl yapılacağını bulamadım hiçbiryerde bilenler yardımcı olabilirse çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler...
arkadaşlar bende
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
model bir cep bilgisayarı var ve açılışta"memorage story is critically low. if you do not increase storage memory, you may not be able to start some programs. use file explorer to delete files you no longer need, or move some files to a storage card."
diye bir uyarı veriyor ve çok ağır çalışıyor araştırdığım kadarıyla hard reset (format) atmam gerekiyor ama nasıl yapılacağını bulamadım hiçbiryerde bilenler yardımcı olabilirse çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler...