HP - iPAQ RX1950

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

triglaz

Üye
    Konu Sahibi
HP - iPAQ RX1950
merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum inşallah doğru yere açıyorumdur konuyu yanlışımız varsa kusura bakılmasın affola...

arkadaşlar bende model bir cep bilgisayarı var ve açılışta

"memorage story is critically low. if you do not increase storage memory, you may not be able to start some programs. use file explorer to delete files you no longer need, or move some files to a storage card."

diye bir uyarı veriyor ve çok ağır çalışıyor araştırdığım kadarıyla hard reset (format) atmam gerekiyor ama nasıl yapılacağını bulamadım hiçbiryerde bilenler yardımcı olabilirse çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler...

sguneys

sguneys

Üye
Hatanın sebebi düzensiz program yuklemen memory dolmuş heralde sen telefon açılıyosa bence hard reset at..

Setting-system-factory recovery burdan

triglaz

Üye
    Konu Sahibi
deneyecem sonuçtan haberdar ederim çok teşekkür ediyorum...

--------------- Ekleme ---------------

Hatanın sebebi düzensiz program yuklemen memory dolmuş heralde sen telefon açılıyosa bence hard reset at..

Setting-system-factory recovery burdan

dediğin gibi
Setting-system- e girdim ama onun içinde factory recovery diye bişey yok ama kurcaladım biraz bişeyler yaptım şimdi hatayı vermiyo anlamadım ne yaptığımıda ama emin değilim inşallah daha sonralarıda sorun yaratmaz... teşekkür ediyorum ilgin için...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...