hp ipaq 514 cep bilgisayarı (takaslık veya satılık )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sabry09

sabry09

Üye
    Konu Sahibi
hp ipaq 514 cep bilgisayarı (takaslık veya satılık )
arkadaslar resimlerini yuklemeyi bilmediğim için veremiyorum.hp sitesinden resimleri ve özellikleri bakılabilir.en iyi özelliği bluetooth ve wi-fi olmasıdır.1gb hafıza kartı vardır.kemerası 1.3 olmasına ragmen iyi cekimi var.cihazı 2. el aldım sadece data kablosu ve sarj cihazını aldım.kutu cd falan almadım.garantisi devam ediyor mu bilmiyorum.aldıgım gun baska bir cihaz hediye edildigi için bunu kullanmadım oylece duruyo.içinde bircok tema oyun ve pro yukludur.cihazın calısmasında en ufak bir problem yoktur.sadece kasada kullanımdan kaynaklanan silinmeler mevcut o da cok kotu degil hani.pazarlıksız 200tl.mantıklı takas teklifine açık olabilirim.ayrıca cihaz Türkçe dir.bir çok cep bilgisayarında bu yoktur sonradan Türkçe rom yüklenebilmektedir.alan kişi kartını takıp rahatlıkla kullanabilir.ve ekran dokunmatik değildir.daha önce qtek 9100 modelinde dokunmatik ekranında sorun yasadıgım için özellikle bunu aldım o da kullanmak nasip değilmiş.ihtiyacı olana on numara cihaz.öyla nokia da ki gibi sertifika sorunu da yok.piyasadaki birçok cihazdan iyi.art niyetli satıcı değilim hertürlü sorularınızı samimiyetle cevaplarım.

kurthan30

kurthan30

Üye
selam babam bende bşir cep bilgisayarı almayı dusunuyordum sencede uygunsa eger sanırım 200 tl demişşin cihaza yanılmıyorsam benimle bir irtibata gecsen iyi olur derim ben

sabry09

sabry09

Üye
    Konu Sahibi
cihazın resmi ve özellikleri..

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bu fiyata takaslık Qtek 9100 satan varmı ..

KiR@ZkEnTLi

Üye
S.Aleyküm... kardeş eğer satmadıysan bi irtibata geçelim ;) yeni olduğum için pm atamıyorum :( en az 50 mesajım olması lazımmış...

tireli01

Üye
arkadaşlar pazarlığın içine girmek istemem ama bendede bir hp ipaq 514 var bende satmak istiyorum ilgilenen olursa duyrulur [email protected]

mehmet_voice

mehmet_voice

Üye
arkadaşlar bende hp compaq pocket pc var bunun usb kablosunu nasıl bağlayabilirm sorunu var galiba kabloları bnede yok kendim usb nin ucunu kesip ayarlamaya çalışacam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt