Kingmortall
Üye
-
Konu Sahibi
-
özellikler?
indirdiysen windowsu hatalı bir sürüm olabilir
format at geçer başka yolu yok4 nesil intel core i5 2.50 ghz
amd radeon 7670m hd 1 gb ekran kartı
500 gb hdd
4 gb ddr3 ram
geldiğinde windows 8 yüklüydü sürekli guncelleme çıkıp duruyodu bilgisayarda bende guncelle dedim güncelledi
1 ay olmuş daha kardeşısınıyosa laptopsa süpürgeyle fanı klavyeyi bir temizle klavyeye dikkat tuşların dökülmesin yada klavyeyi çekme rahatlar pc hakaten bende aşırı işe yarıyor temizletsen yaklaşık elli lira beyin bedeva
Uefi kurulum ne demek ?başka windows kur ve uefi kurulum yap bütçen varsa ssd al
2 tip bios bulunur legacy be uefi. uefi daha yeni olan muhtemelen arkadaş kurcalarken legacy yapıp formatlamıştır çünkü uefi kurulum gpt bölüm düzeni ister. Hızlı önyükleme güvenli önyükleme gibi özellikleri varUefi kurulum ne demek ?
Benim anakartım eski muhtemeler legacy bios vardır bende2 tip bios bulunur legacy be uefi. uefi daha yeni olan muhtemelen arkadaş kurcalarken legacy yapıp formatlamıştır çünkü uefi kurulum gpt bölüm düzeni ister. Hızlı önyükleme güvenli önyükleme gibi özellikleri var
Hayır bunları seçeneklerden seçebiliyorsun bak yine de belki vardır 2011den sonraki pclerin çoğu uefiBenim anakartım eski muhtemeler legacy bios vardır bende
2 tip bios bulunur legacy be uefi. uefi daha yeni olan muhtemelen arkadaş kurcalarken legacy yapıp formatlamıştır çünkü uefi kurulum gpt bölüm düzeni ister. Hızlı önyükleme güvenli önyükleme gibi özellikleri var
teknomarketlerde anca bulursun mahalle bilgisayarcılarında bulman zor. Alışveriş sitelerinde var ben n11'den almıştım.ssd nerde bulabilirim elektronik market bilgisayarcı v.s ve fiyatları hakkında bilgi verirsen iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?