Yardım hp geç açılmaya başladı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
hp geç açılmaya başladı ?
windows 8.1 yukledikten sonra geç açılmaya başladı güç tusuna basıyorum açılıyor siyah ekran geliyor 4 5 dakika bekliyorum açılmıyor sonra kapatıp tekrar açıyorum bu sefer daha kısa bekletiyo ama yine geç açılıyor çözümü nedir wp 8 varken sorun yoktu bilgisayar 1 aylık

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
özellikler?
indirdiysen windowsu hatalı bir sürüm olabilir

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
artık milleti hp almamaları konusunda bilgilendirmek lazım

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
özellikler?
indirdiysen windowsu hatalı bir sürüm olabilir

4 nesil intel core i5 2.50 ghz
amd radeon 7670m hd 1 gb ekran kartı
500 gb hdd
4 gb ddr3 ram
geldiğinde windows 8 yüklüydü sürekli guncelleme çıkıp duruyodu bilgisayarda bende guncelle dedim güncelledi

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
4 nesil intel core i5 2.50 ghz
amd radeon 7670m hd 1 gb ekran kartı
500 gb hdd
4 gb ddr3 ram
geldiğinde windows 8 yüklüydü sürekli guncelleme çıkıp duruyodu bilgisayarda bende guncelle dedim güncelledi
format at geçer başka yolu yok

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
ısınıyosa laptopsa süpürgeyle fanı klavyeyi bir temizle klavyeye dikkat tuşların dökülmesin yada klavyeyi çekme rahatlar pc hakaten bende aşırı işe yarıyor temizletsen yaklaşık elli lira beyin bedeva

MaxipmaN

Üye
ısınıyosa laptopsa süpürgeyle fanı klavyeyi bir temizle klavyeye dikkat tuşların dökülmesin yada klavyeyi çekme rahatlar pc hakaten bende aşırı işe yarıyor temizletsen yaklaşık elli lira beyin bedeva
1 ay olmuş daha kardeş

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
doğrudur

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
çekerken bozulma ihtimali de var

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
bugün çektim baya tozluydu ısınıp kapnmıştı oyundaydım birden gitti hiç ellemeden süpürgeyle çektim 6 çıktı süpürge torbasına jumpladı bahçede döküm buldum taktım cuk diye oturdu hemen açtım logodo atıp sistemde sorun var dedi dedim gitii neyse tam soğumamış şimdi sikıntı çok iyi oyunu yeni oynadım klavye buzz

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
başka windows kur ve uefi kurulum yap bütçen varsa ssd al

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Uefi kurulum ne demek ?
2 tip bios bulunur legacy be uefi. uefi daha yeni olan muhtemelen arkadaş kurcalarken legacy yapıp formatlamıştır çünkü uefi kurulum gpt bölüm düzeni ister. Hızlı önyükleme güvenli önyükleme gibi özellikleri var

• Beğen
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
2 tip bios bulunur legacy be uefi. uefi daha yeni olan muhtemelen arkadaş kurcalarken legacy yapıp formatlamıştır çünkü uefi kurulum gpt bölüm düzeni ister. Hızlı önyükleme güvenli önyükleme gibi özellikleri var
Benim anakartım eski muhtemeler legacy bios vardır bende

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
everestden bakayım anakart üretim tarihine yazıyordu

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi

ssd nerde bulabilirim elektronik market bilgisayarcı v.s ve fiyatları hakkında bilgi verirsen iyi olur

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
150 200 filan olur fiyatları ve boyutunu yüksek istersen 240 gbleri 400 tl

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ssd nerde bulabilirim elektronik market bilgisayarcı v.s ve fiyatları hakkında bilgi verirsen iyi olur
teknomarketlerde anca bulursun mahalle bilgisayarcılarında bulman zor. Alışveriş sitelerinde var ben n11'den almıştım.

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt