Hp G6-2209et C6G49EA almayı düşünüyorum bilgi verirmisiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaya031993

Üye
    Konu Sahibi
Hp G6-2209et C6G49EA almayı düşünüyorum bilgi verirmisiniz ?
arkadaşlar alacağım sitede işletim sistemi freedos diyor açıklamalardada Windows 8 tamamen size özel denilmiş ben kendimmi yükleyeceğim windows 8'i...şimdiden teşekkür ederim

- - - Eklendi - - -

İşletim Sistemi: Freedos İşlemci: Chipset Intel İşlemci Tipi Intel Core I7 İşlemci / Hızı Intel Core i7-3632QM 2.2GHz, Turbo Boost ile max. 3.2 GHz 6MB Cache İşlemci Hızı Aralığı 2 Ghz - 2.9 Ghz Hafıza (Ram) Sistem Belleği MHz 1333 MHz Sistem Belleği (Ram) 8 GB Sürücüler Sabit Disk Hızı 5400 RPM Hard Disk (Sabit Disk) (GB) 1 TB Optik Sürücü DVD Super Multi Sürücü ( Çift Katman ) Ekran & Grafik Ekran Kartı Hafızası 2 GB Ekran Boyutu ( " ) 15 - 16 Ekran Kartı ATI Mobility Radeon HD 7670M 2 GB GDDR3 Ekran Özelliği 15.6" / 1366 x 768 Wxga TruBrite Hd Tft Yüksek Parlaklık Ekran Kartı Chipset Amd Radeon Bağlanabilirlik Bluetooth Var Dahili 3G Modem Yok Ethernet 10/100/1000 Gigabit Ethernet Lan Hdmi Var Wireless WiFi 802.11b/g/n Usb Sayısı 2 adet USB 3.0 + 1 adet USB 2.0 Sistem Özellikleri Kamera Var Klavye Türkçe Q Numerik Klavye, TouchPad Marka Hp Parmakizi Okuyucu Yok Pil Ömrü 6 Cell Li-ion 4 - 6 Saat Arası Kullanım Odaklı Değişim Süresi Taşınabilirlik Ağırlık 2.47 KG

ANIL

ANIL

Admin
Freedos yani işletim sistemi yok. İstediğin bir sistemi sen kuracaksın ilk önce. Özellikleri iyi son oyunları oynayabilirsin. Şu 5400rpm diskler ne zaman bitecek acaba :zzz: İşlemciye yazık diyorum en azından 7200rpm hddli veya ssd olan modellere bakmanı önerebilirim. :oke:

kaya031993

Üye
    Konu Sahibi
abi bu tarzda laptop önerirmisin en iyi olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...