HP Deskjet F4280 :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ism@il 54

ism@il 54

Üye
    Konu Sahibi
HP Deskjet F4280 :(
Arkadaşlar yazıcıyı alalı 2-3 sene oldu.Malum zamanla da kartuş bitti:( Orjinal mürekkepler pahalı olduğu için biz de mecbur bayiiden dodurttuk. İşte sorun ondan sonra başladı. Yeni doldurulan kartuşların bitmesi ardında birçok sorunla beraber geldi.-İçinizden artık saadete gel diyor olmalısınız:)- Herneyse, şu anda yazıcım fotokopi çekmiyor,resim ve belge taramıyor.Fotoğraf yazdıramam çünkü kartuş bitik:( Ama diğer sorunların kartuşlarla alakalı olduğunu sanmıyorum,ne yapmalıyım?
NOT:Şimdiden teşekkürler...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Sürücü yüklü görünüyor mu ? Aygıt yöneticisine bak orda olması lazım.

ism@il 54

ism@il 54

Üye
    Konu Sahibi
evet her türlü aygıt bilgisayarda gözüküyor hatta yazılımı bile çalışıyor ama hiçbir özelliğini kullanamıyorum :(

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Kabloları kontrol et.Temassızlık olabilir.Mümkünse farklı bir kablo dene.

Lacrymosa

Üye
Fotokopi çekmek için bilgisayara bağlamak ya da bir şey yüklemek gerekmiyor. Sadece fişe tak. Tarayıcı kısmına bir kağıt koy ve fotokopi düğmesine bas. Bunu yaptığında kağıdı taramaya başlar ve aynı anda taradığı kısmı yazar. Kartuşun yoksa yazamaz.

Dolma kartuşlar HER ZAMAN AMA HER ZAMAN HP YAZICILARI BOZAR. Onlarca HP marka yazıcı kullandım. HEPSİ DOLMA KARTUŞLAR YÜZÜNDEN bozuldu. Orjinal almakta fayda var.

furo42

Üye
bende sürücü yüklü değil diyor benim ne yapmam lazım

mmeettiinn0033

mmeettiinn0033

Üye
hp deskjet yazıcılarını uretının ta allah belasını versın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt