How I Met Your Mother

Sponsorlu Bağlantılar

kemsaf

kemsaf

Üye
Bitti ya :(

MrExpert

MrExpert

Üye
sonunda bitti şu dizi :ehe :bud:

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
:zzz:

ANIL

ANIL

Admin
TBBT 3 yıl daha var :D

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
South Park'ta 20. sezona kadar anlaşmış Comedy Central ile kafam rahat. :pro:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Öncelikle biz 3 yıl süren evlilik için mi 1 sezon düğünü izledik? Hani çok seviyorlardı birbirlerini? Robin o kadar bencilmiş ki işini Barney'den daha çok önemsiyormuş. Tracy sözde Ted için ruh ikiziydi. Sözde onu çok seviyordu. Ama görünen o ki Ted Tracy'yi hiç sevmemiş. Aklı her zaman Robin'deymiş. Yana tüm dizinin yalanlar üzerine kurulu olması sinirimi bozdu. Çocuklarına da ayrı kıl oldum. Ne üvey anne meraklısılarmış. Final'in ardından kararımı verdim: Marshall ve Lily benim favori karakterlerim...
İğrenç bir finale ve kötü son 3 sezona rağmen birkaç ay sonra bir daha başlarım ben bu diziye. :hmmm

ismail

ismail

Üye
Öncelikle biz 3 yıl süren evlilik için mi 1 sezon düğünü izledik? Hani çok seviyorlardı birbirlerini? Robin o kadar bencilmiş ki işini Barney'den daha çok önemsiyormuş. Tracy sözde Ted için ruh ikiziydi. Sözde onu çok seviyordu. Ama görünen o ki Ted Tracy'yi hiç sevmemiş. Aklı her zaman Robin'deymiş. Yana tüm dizinin yalanlar üzerine kurulu olması sinirimi bozdu. Çocuklarına da ayrı kıl oldum. Ne üvey anne meraklısılarmış. Final'in ardından kararımı verdim: Marshall ve Lily benim favori karakterlerim...
İğrenç bir finale ve kötü son 3 sezona rağmen birkaç ay sonra bir daha başlarım ben bu diziye. :hmmm
Barney benimkide :) son biraz saçma evet ama yabancıların genel karekteri galiba bu :) beni sevindiren kısımda robin zaten barneyle olmamalıydı :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Barney benimkide :) son biraz saçma evet ama yabancıların genel karekteri galiba bu :) beni sevindiren kısımda robin zaten barneyle olmamalıydı :D
Genel karakterleri oyle degil. Sadece bir insani sevdiyse bir baskasini unutmasi lazimdi. Demek ki hep icten ice Robin'i sevmis.
Barney ile Robin'i yakistiriyordum birbirlerine. Cunku ikisi de bencillikte bir numaraydilar. Sonra Barney adam oldu ama Robin degismedi. Sorun da burada sozde Robin Barney'yi cok seviyordu.
Bir sacma gelen durum da Barney'nin cocugunun annesini gostermemeleri. Birkac saniye bile olsa gosterselerdi iyiydi.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
achambo

achambo

Üye
yanlılşıkla 9. Sezon 24. Bölüm indirmişim
bu kadın 7. Sezon finalinde ne arıyo dedim ki anladım:ehe çok spoiler yemedik neyse:D

.caner.

.caner.

Üye
Bitti ya artık izlemeye başlayabilirim. :)

ismail

ismail

Üye
vay be

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
vayy bee :D
unutmuşum bile konuyu