How i met your mother hariç sürekli izlediğim tek bişi var o da Arkadaşım hoşgeldindir
Daha da başka bişi izlemiyom ama yazın işsiz kalırsam teen wolfun adını çok duyuyorum onu izlerim![]()

Lily nin kambur yürümesi caddede9. sezon büyük final olucak dizi bu arada o bölüm ne ile alakalıydı hatırlayamadım ?
marshall la ayrılmışlardı san francisco ya gitmiştiTeen Wolf demişken Allison kendini çok bozdu, acaip bozdu hemdeşimdi hatırladım bu arada teen wolf'un son sezonunu hiç beğenmedim benLily nin kambur yürümesi caddedemarshall la ayrılmışlardı san francisco ya gitmiştiTeen Wolf demişken Allison kendini çok bozdu, acaip bozdu hemde
Allison-Scott aşkı nerede ben ona çok takıldımşimdi hatırladım bu arada teen wolf'un son sezonunu hiç beğenmedim ben
Kaç bölüm çıktı toplam semihşuan sonraki bölümü bekliyorum![]()
bide bölümler uzun mu
20 dakikaysa bölümler ve en fazla 50 bölüm falan çıktıysa bu sene başlarım ona 
Kaç bölüm çıktı toplam semihbide bölümler uzun mu
20 dakikaysa bölümler ve en fazla 50 bölüm falan çıktıysa bu sene başlarım ona
![]()
24 +17![]()
24 +17![]()

sağolaynen
ilk sezonda saçları daha güzeldi 
Allison-Scott aşkı nerede ben ona çok takıldım
Madem birlikte olmayacaklar 2. Sezon finalinde neden el ele tutuştular sonda öptü
Kira çok itici kız Asyalı zaten sevmedim şu şeytanlar (oni) öldürseydi iyiydi
itici değil bence
40 dakkada çokmuş ya semih40-45 dk genelde 3. sezon 18. bölüm heralde

40 dakkada çokmuş ya semih![]()
gece 2 ye kadarşimdi istesem de bölüm yok
offf lol açılmıyoBen gördüğümde de sevmedim çok itici kendini sevimli gibi gösteriyor, olmamış yapamamışlaronlar ayrıldı hiç konuşmuyolardı fln. ama ben geri döner diye düşünmüştüm kira çıktı şimdiitici değil bence
![]()

Ben gördüğümde de sevmedim çok itici kendini sevimli gibi gösteriyor, olmamış yapamamışlar![]()
neyse herkesin fikri farklı
Bugün 9 season 15 epsodiai izledim ve böylece barneyin işini öğrendim acep 16 da ne var02x19 u izleyin Lily nin bekarlığa veda partisiRobin le beni bitirdiler
02x20 yi de izlemeniz lazım
Barney Kaç Para? ya katılıyor
![]()

o bölümde patronundan intikamını da aldı dimi?Bugün 9 season 15 epsodiai izledim ve böylece barneyin işini öğrendim acep 16 da ne var![]()
Eveto bölümde patronundan intikamını da aldı dimi?
sanırım 2 yada 3 bölüm daha var izlemediğim yurda gidince izlicem