How I Met Your Mother

Sponsorlu Bağlantılar

enterneoll

enterneoll

Üye
9. sezon büyük final olucak dizi bu arada o bölüm ne ile alakalıydı hatırlayamadım ?

achambo

achambo

Üye
How i met your mother hariç sürekli izlediğim tek bişi var o da Arkadaşım hoşgeldindir :)
Daha da başka bişi izlemiyom ama yazın işsiz kalırsam teen wolfun adını çok duyuyorum onu izlerim :)

şuan sonraki bölümü bekliyorum:D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
9. sezon büyük final olucak dizi bu arada o bölüm ne ile alakalıydı hatırlayamadım ?
Lily nin kambur yürümesi caddede :D marshall la ayrılmışlardı san francisco ya gitmiştiTeen Wolf demişken Allison kendini çok bozdu, acaip bozdu hemde

• Beğen
Tepkiler: enterneoll
enterneoll

enterneoll

Üye
Lily nin kambur yürümesi caddede :D marshall la ayrılmışlardı san francisco ya gitmiştiTeen Wolf demişken Allison kendini çok bozdu, acaip bozdu hemde
şimdi hatırladım bu arada teen wolf'un son sezonunu hiç beğenmedim ben

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
şimdi hatırladım bu arada teen wolf'un son sezonunu hiç beğenmedim ben
Allison-Scott aşkı nerede ben ona çok takıldım
Madem birlikte olmayacaklar 2. Sezon finalinde neden el ele tutuştular sonda öptü
Kira çok itici kız Asyalı zaten sevmedim şu şeytanlar (oni) öldürseydi iyiydi

ismail

ismail

Üye
şuan sonraki bölümü bekliyorum:D
Kaç bölüm çıktı toplam semih :) bide bölümler uzun mu :) 20 dakikaysa bölümler ve en fazla 50 bölüm falan çıktıysa bu sene başlarım ona :D

achambo

achambo

Üye
Kaç bölüm çıktı toplam semih :) bide bölümler uzun mu :) 20 dakikaysa bölümler ve en fazla 50 bölüm falan çıktıysa bu sene başlarım ona :D

40-45 dk genelde 3. sezon 18. bölüm heralde

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
24 +17 :)

• Beğen
Tepkiler: achambo
enterneoll

enterneoll

Üye
her bölüm 40 veya 41 dakika :D 1 ders

achambo

achambo

Üye
Allison-Scott aşkı nerede ben ona çok takıldım
Madem birlikte olmayacaklar 2. Sezon finalinde neden el ele tutuştular sonda öptü
Kira çok itici kız Asyalı zaten sevmedim şu şeytanlar (oni) öldürseydi iyiydi

onlar ayrıldı hiç konuşmuyolardı fln. ama ben geri döner diye düşünmüştüm kira çıktı şimdi:ehe itici değil bence:D

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
onlar ayrıldı hiç konuşmuyolardı fln. ama ben geri döner diye düşünmüştüm kira çıktı şimdi:ehe itici değil bence:D
Ben gördüğümde de sevmedim çok itici kendini sevimli gibi gösteriyor, olmamış yapamamışlar :D

• Beğen
Tepkiler: achambo
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
02x19 u izleyin Lily nin bekarlığa veda partisi :D Robin le beni bitirdiler :D02x20 yi de izlemeniz lazım :D Barney Kaç Para? ya katılıyor :D

ismail

ismail

Üye
02x19 u izleyin Lily nin bekarlığa veda partisi :D Robin le beni bitirdiler :D02x20 yi de izlemeniz lazım :D Barney Kaç Para? ya katılıyor :D
Bugün 9 season 15 epsodiai izledim ve böylece barneyin işini öğrendim acep 16 da ne var :)

Üst Alt