Hoşgeldin android

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

codblackops2

codblackops2

Üye
o zaman sizin gözünüzde objektif olan başka tecrübelilere sorun.
Neyse yoruma gerek yok hayırlı olsun demek kalır bize..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
mr hiç s2 kullanmadığı için sallıyo 2 saattir mesajlarını inceliyorum :D samsung htc android düşmanı kendisi

Sen önce ağzını topla adam gibi konuş. S2 de kullandım s3 de.. Mesajlarımı incelemeye devam et bak bakalım htc one x hakkında neler söylemişim. Yaşın başın kaç bilmem ama terbiyeli ol.

elvedanokia

Üye
    Konu Sahibi

Sen önce ağzını topla adam gibi konuş. S2 de kullandım s3 de.. Mesajlarımı incelemeye devam et bak bakalım htc one x hakkında neler söylemişim. Yaşın başın kaç bilmem ama terbiyeli ol.
tabi canım :D öyledir yaşın ne önemi var önemli olan cihaz

- - - Eklendi - - -

o elideki satmak için kendimden geçtim

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Bir kerede işin sonu kavgayla bitmesin be!

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
İşlemci,gpu,ram,ekran bunlar önemli değil yani ? :D

evet değil çünkü birinde stabil bir sistem var diğerinde optimize edilmemiş bir sistem var.

codblackops2

codblackops2

Üye

elvedanokia

Üye
    Konu Sahibi
kullandığım cihazın bana karşılaştırmasını atıyo ya

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
tabi canım :D öyledir yaşın ne önemi var önemli olan cihaz

- - - Eklendi - - -

o elideki satmak için kendimden geçtim

dünyanız telefon olduğundan normaldir önemli olanın cihaz olması galaxy s i 6 ay kullandım ve s2 de çok yakın bir arkadaşımda mevcut hergün kurcalama fırsatım var. Terbiyeli ol haddini bil seviyesizlik yapma.

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Hayırlı olsun kardeşim Galaxy ailesinin güzel telefonları var ağustos başı gibi de ben Galaxy W almayı düşünüyorum darısı başıma :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
İşlemci,gpu,ram,ekran bunlar önemli değil yani ? :D

ayrıca o cihaz içinde iki işletim sistemi varken shadow gun gta 3 gibi bir oyunu s2 kadar stabil çalıştırıyor.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
mr hiç s2 kullanmadığı için sallıyo 2 saattir mesajlarını inceliyorum :D samsung htc android düşmanı kendisi
Lütfen konuşurken üslubumuza dikkat edelim.Arkadaşın veya akraban değil konuştuğun kişi.''Sallıyon'' kelimesini sana kulanmalarını ister misin.Biraz daha dikkatli olalım lütfen..

doctorrr

doctorrr

Üye

dünyanız telefon olduğundan normaldir önemli olanın cihaz olması galaxy s i 6 ay kullandım ve s2 de çok yakın bir arkadaşımda mevcut hergün kurcalama fırsatım var. Terbiyeli ol haddini bil seviyesizlik yapma.
:op: yapma gözünü sevem :züü:

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
5800 da kullandım o cihazla nokiayımı savunuyosun

Kardeş 5800 sistem açısından kötü değil telefon c6 güncellemesini alıyor ve fiziki özellikleri hariç c6 ya dönüyor fakat telefonun özellikleri iyi değil rezistif ekran, 350mhz işlemci non-GPU vb.

elvedanokia

Üye
    Konu Sahibi

ayrıca o cihaz içinde iki işletim sistemi varken shadow gun gta 3 gibi bir oyunu s2 kadar stabil çalıştırıyor.
tek çekirdek bir cihaz insanları kandrımayın bişey bilmeyen biri gelcek senin mesajlarını görcek gidip n9 filan alcak yapmayın böyle ben kurtulana kadar ne çektiğimi biliyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt