elvedanokia
Üye
mr hiç s2 kullanmadığı için sallıyo 2 saattir mesajlarını inceliyorum
MrCommandtr açıklamış![]()
samsung htc android düşmanı kendisimr hiç s2 kullanmadığı için sallıyo 2 saattir mesajlarını inceliyorum
samsung htc android düşmanı kendisişuan digiturk playde bjk karabük maçının tekrarını izliyorum o derece
- - - Eklendi - - -
yeniyim acemiyim olsun okadar
1-1 gidiyoben karabüksporluyum
mr hiç s2 kullanmadığı için sallıyo 2 saattir mesajlarını inceliyorumsamsung htc android düşmanı kendisi

tabi canım
Sen önce ağzını topla adam gibi konuş. S2 de kullandım s3 de.. Mesajlarımı incelemeye devam et bak bakalım htc one x hakkında neler söylemişim. Yaşın başın kaç bilmem ama terbiyeli ol.
öyledir yaşın ne önemi var önemli olan cihazİşlemci,gpu,ram,ekran bunlar önemli değil yani ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
evet değil çünkü birinde stabil bir sistem var diğerinde optimize edilmemiş bir sistem var.
tabi canımöyledir yaşın ne önemi var önemli olan cihaz
- - - Eklendi - - -
o elideki satmak için kendimden geçtim
5800 da kullandım o cihazla nokiayımı savunuyosun
Boşver hayırlı olsun de geç.bunların mantığı nokia bitti android kazandı mantığı
İşlemci,gpu,ram,ekran bunlar önemli değil yani ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lütfen konuşurken üslubumuza dikkat edelim.Arkadaşın veya akraban değil konuştuğun kişi.''Sallıyon'' kelimesini sana kulanmalarını ister misin.Biraz daha dikkatli olalım lütfen..mr hiç s2 kullanmadığı için sallıyo 2 saattir mesajlarını inceliyorumsamsung htc android düşmanı kendisi
dünyanız telefon olduğundan normaldir önemli olanın cihaz olması galaxy s i 6 ay kullandım ve s2 de çok yakın bir arkadaşımda mevcut hergün kurcalama fırsatım var. Terbiyeli ol haddini bil seviyesizlik yapma.
yapma gözünü sevem 
5800 da kullandım o cihazla nokiayımı savunuyosun
tek çekirdek bir cihaz insanları kandrımayın bişey bilmeyen biri gelcek senin mesajlarını görcek gidip n9 filan alcak yapmayın böyle ben kurtulana kadar ne çektiğimi biliyom
ayrıca o cihaz içinde iki işletim sistemi varken shadow gun gta 3 gibi bir oyunu s2 kadar stabil çalıştırıyor.
Hayır.5800 da kullandım o cihazla nokiayımı savunuyosun