Selam sana ey nebi ne çok özlemiştik seni hz ibrahimden bu yana dinler kırılmıştı insanlar uzaktı nezaketten nezahatten uzakti insanlar yaban düşmüştü yalan düşmüştü ve seo geldin kız coçukları seninle gülümseyi verdi annelerin yüzünde tebbesüm vardı,senle kainat aydınlayı verdi hoşgeldin ey resul hoşgeldin kırmızı gül seni anlatır menekşe sümbül senden bahseder,medinedeyiz en sevgilinin şehrindeyiz o varken hiç kış yaşanmadiki sana o adı verene kurbanız ey hürriyekta hz peygamber ashabıyla mesçitte oturuyor yaşlı bir kadın muhammet nerde muhammet nerde diye konuşarak geliyor hz peygamber yaşlı ve bastonlu kadını görünce kalkar ve kadına doğru koşmaya başlar kadınla konuşur bazen kadın konuşur hz peygamber dinler ve gülümser bazen hz peygamber konuşur kadın dinler sahabi şaşkın kim bu kadın ki hz peygamberi böylesine heyacanlandırdı derler hz peygamber döner en sadık dostuna ebubekir tanıdın mı bu kadını tanıdın mı diye buyurur hz ebu bekir tanıyamadım ALLAHIN resululu tanıyamadın diyince hz peygamber bu halimedir ebu bekir benim süt annemdir ben küçükken bana süt veren annemdir o halimeyi sadiyedir diye buyurur selam olsun bütün annelere cennet annelerin ayaklarının altındaymış selam olsun insanlığa selam olsun aydınlığa selam olsun calışan insanlara selam olsun bahara selam olsun ramazana selam olsun dostluklara selam olsun güzelliklere selam olsun hacı teyzeme selam olsun selam olsun bütün insanlığa
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar okudunuzmu paylaşımı mı