Hortumcu Turkcell

Sponsorlu Bağlantılar

volkara1952

volkara1952

Üye
    Konu Sahibi
Hortumcu Turkcell
Dün yeni aldığım telefonda oyunlara bakarken Asphalt 4 oyunu demo olduğundan fiyatını öğrenmek istedim.İçimden nasıl olsa bir şey olmaz dedim çünkü -5,97 Tl deydim.Oyunu satın al a tıklayınca oyunu direk satın aldı ve 12 TL ile ücretlendirildiğimi mesaj olarak iletti.BİR ONAY MESAJI BİLE İSTENMEDEN ALMAK İSTEMEDİĞİM OYUNU RESMEN ZORLA BANA SATTILAR!Sonra mesaj geldi,12TL yi 5 taksite böldüklerini ve 3 günde bir tahsil edeceklerini.Şimdi ben bu hortumculuktan nasıl kurtulabilirim lütfen yardım edin.15 gün kontür yüklemezsem borç silinir mi?

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Online işlemlere girin servis kisitlamasini aktif hale getirin. Yada KAPAT yazıp 5765 e gönderin.

jeki01

jeki01

Üye
Selam
Turkcell dedigin gibi.
Yurt disindayim gereksiz TL dusmesi oluyor.
Nicin ve nasil diye 4 kere e-mail cekmeme ragmen net bir cevap yok.
iyi gunler.

WastabMan

WastabMan

Üye
Sadece Türkcell'de böyle bir sorun yok dostum, diğer hatlarda da buna benzer olaylar oluyor.

volkara1952

volkara1952

Üye
    Konu Sahibi
Başka her bir olayda onay mesajı istiyorlar bunda sadece ücretlendirmeyle ilgili mesaj gönderdiler :D !

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Bunu yapınca ne oluyor ki?

Yeni hat alırken abonelik sözleşmenizde "Özel Ücretlenen Servisleri Almak istemiyorum" kutucuğunu işaretlerseniz ya da hattınız üzerinden KAPAT yazıp 5765 e sms gönderirseniz özel ücretlenen katma değerli servislere hattınızı kısıtlamış oluyorsunuz. Bu servislere telefonunuz üzerinden erişim kısıtlanmış oluyor. Açmak için de AC yazıp 5765 e gönderiliyor.

Çeşitli sitelerde, şu soruyu bil 100 kontör kazan, ücretsiz melodi, oyun, video vs vs kazan şeklinde bizleri farkında olmadan üye yapan belirli periyodlarda hattımızdan kontör çekilmesine sebep veren, faturalı hatlara her ay ücret yansıtan servisleri kısıtlamış oluyoruz.

veya tek tuşla internete bağlanan cep telefonlarında istenmeyen ücretli servislerin kullanımını engelliyor.

jeki01

jeki01

Üye
Yeni hat alırken abonelik sözleşmenizde "Özel Ücretlenen Servisleri Almak istemiyorum" kutucuğunu işaretlerseniz ya da hattınız üzerinden KAPAT yazıp 5765 e sms gönderirseniz özel ücretlenen katma değerli servislere hattınızı kısıtlamış oluyorsunuz. Bu servislere telefonunuz üzerinden erişim kısıtlanmış oluyor. Açmak için de AC yazıp 5765 e gönderiliyor.

Çeşitli sitelerde, şu soruyu bil 100 kontör kazan, ücretsiz melodi, oyun, video vs vs kazan şeklinde bizleri farkında olmadan üye yapan belirli periyodlarda hattımızdan kontör çekilmesine sebep veren, faturalı hatlara her ay ücret yansıtan servisleri kısıtlamış oluyoruz.

veya tek tuşla internete bağlanan cep telefonlarında istenmeyen ücretli servislerin kullanımını engelliyor.

selam.
cok guzel bir paylasim yaptin.
tesekkurler.

volkara1952

volkara1952

Üye
    Konu Sahibi

Yani ben bu işi yaparsam kontür yüklediğimde kontürüm gitmez mi :aha:

--------------- Ekleme ---------------

Şimdi o kapatma işini yaptım sonra tekrar açtım.Online işlemlerden bir daha bir bakayım dedim kapatmak isterken şu yazı geldi:

Hattınız özel fiyatlı servislere kısıtlandığında kısıtlama kaldırılmadan özel fiyatlı servis abonelikleriniz gerçekleştirilmeyecek, aşağıda belirtilen mevcutta abone olduğunuz servisler iptal edilecektir.
Abone olduğunuz servisler:
Abone olduğunuz servis bulunmamaktadır.
Onaylıyor musunuz? İLK KAPATTIĞIMDA ABONE OLDUĞUM SERVİSLERDE MOBİWAR YAZIYORDU YANİ ÜYELİĞİM VE BORCUM KALKTI MI?

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Aboneliğin kalktı ve başka yerler artık tl kesemeyecek. Ve benimde borcum vardı bu şekil daha alamadılar.

Lacrymosa

Üye
Turkcell hortumcu ama sizde de hata var. Satın Al'a tıklamışsınız.

Takipçi Satın Al

Üst Alt