Hort

OPC

Üye
O arabalar 1den 2ye takinca hafif tekliyo deme?debriyajdan cok yavas cekmen lazim ayagini hoplamamasi icin?

hatırlamıyorum fazla satalı 4 yıl oldu ama 60 hp yani zordur kullanması alt devir üst devir farketmez benzinlisi bile cansız affetmez

Enes

Üye
    Konu Sahibi
yenni focusa yol tutuşunda kafa tutacak araba az

- - - Eklendi - - -

üstad zaten VAG grubu sardı geçti hangi arabaya baksa VAG grubunun
tabi öyle bekliyorum bakalım şu cıksın da

OPC

Üye
yenni focusa yol tutuşunda kafa tutacak araba az

yol tutuşta övmek gibi olmasın opel en iyilerdendir üstad yeni kasayı da denedim bizimkini de denemdim bide amcamın 2002 focusu denedim al dedim arabanı takla atcaz şimdi

Enes

Üye
    Konu Sahibi

yol tutuşta övmek gibi olmasın opel en iyilerdendir üstad yeni kasayı da denedim bizimkini de denemdim bide amcamın 2002 focusu denedim al dedim arabanı takla atcaz şimdi
yeni kasa focustan bahsediyorum yalnız

Metin gel biz senle sohbet edek bu ikisi başladı araba muhabbetine Bende biliyorum ama sürmeyi bunlar kadar teknik bilgim yok

Kerim.

Üye

Yeni kasa focuslar kotu la.oyuncak gibi

Enes

Üye
    Konu Sahibi
Yeni kasa focuslar kotu la.oyuncak gibi
yok artık yapma bu kadar da yeni kasasını yol tutuşu mükemmel

- - - Eklendi - - -

ne zaman çıkıcak ben ehliyeti alana kadar piyasadan kalkmazsa giderim teste
sen gidene kadar 2 kasa daha değişir

- - - Eklendi - - -

Metin gel biz senle sohbet edek bu ikisi başladı araba muhabbetine Bende biliyorum ama sürmeyi bunlar kadar teknik bilgim yok
öğren işte