Kerim.
Üye
Ama yapmasi zevkli
şahinci potansiyeli var sende
Ehliyet alırken zaten kursa tabi olunmuyor muüstad bi bilgilendir bizi
Ayrıca için rahat olsun araba sürmek yumurtalı sucuk pişirmekten kolay
aragaz diyon amasizde opel mi var
pat diye önünde duruveriyo kereste herifler hele de bilmeyen ya da bayan varsa Allah rahmet etsin o trafiğe
babam bana öğretti ehliyeti alalı beri de her yere ben gidiyorum. mesela bursadan sakaryaya falan giderken hiç o sürmez
Babama da sinir oluyorum bana araba ogretmiyor benden 5 yaş küçük kardeşime öğretiyor neymiş efendim arabayı kaçırırmışım
Evetbana herseyi de sahinci deme
Babama da sinir oluyorum bana araba ogretmiyor benden 5 yaş küçük kardeşime öğretiyor neymiş efendim arabayı kaçırırmışım
Abi çok zevkliydi yaHele kavşakta durduk 5 dakka oldu daha yanmadı yeşil cektim debriajdan bi verdim gazı gerisi babamın gazabı
ne kdr sürdüğünü unuttum da. 18 yaşından gün alınca git işte
17 yi tam bitirmiş olacaksın işte. 18 den 1 gün alman yeterl
yani 17 yaşıma basınca mı gitmem gerekiyo
afiyet olsunBen 5 dakkaya geliyorum kızarmış salçalı ekmek yicem
17 yi tam bitirmiş olacaksın işte. 18 den 1 gün alman yeterl
kursların açılma tarihleri de var denki gelirse başlarsın. 1 sene içinde 3 ya da 4 kurs oluyodu sanırımBabam izin mi veriyor sanki nasıl pratik yapayım
- - - Eklendi - - -
tamam o vakit 26.04.2013 ten itibaren başlayabiliyom yani kursa
bene iyi yapmıyobabama öğret diyorum hala oyalıyor yaz tatilinde öğretirim diyor. sanki yaz tatilinde dersaneden vakit kalcak
Kaçırmazmısın metin?
o zaman öğrenemezsin şimdiden geçmiş olsunya bu adam beni kursa da göndermezse derslerin var diye
- - - Eklendi - - -
kaçırmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?