Hort

Metin MF

Üye

Ehliyet alırken zaten kursa tabi olunmuyor mu üstad bi bilgilendir bizi

Ayrıca için rahat olsun araba sürmek yumurtalı sucuk pişirmekten kolay

Babama da sinir oluyorum bana araba ogretmiyor benden 5 yaş küçük kardeşime öğretiyor neymiş efendim arabayı kaçırırmışım

pat diye önünde duruveriyo kereste herifler hele de bilmeyen ya da bayan varsa Allah rahmet etsin o trafiğe

Abi çok zevkliydi ya Hele kavşakta durduk 5 dakka oldu daha yanmadı yeşil cektim debriajdan bi verdim gazı gerisi babamın gazabı

Enes

Üye
    Konu Sahibi

Babama da sinir oluyorum bana araba ogretmiyor benden 5 yaş küçük kardeşime öğretiyor neymiş efendim arabayı kaçırırmışım
babam bana öğretti ehliyeti alalı beri de her yere ben gidiyorum. mesela bursadan sakaryaya falan giderken hiç o sürmez

OPC

Üye
Evetbana herseyi de sahinci deme

ne var sizde

- - - Eklendi - - -

Ben 5. sınıfa giderken sürüyordum. Kaçırmaya da yeltenmiyorum izin isteyim alıyorum o da sıkıntı yapmıyor tamam diyor. Öğrenmede sıkıntı yok meraklıysan hemen kaparsın ama ustalık için pratik yapman lazım

Enes

Üye
    Konu Sahibi

Abi çok zevkliydi ya Hele kavşakta durduk 5 dakka oldu daha yanmadı yeşil cektim debriajdan bi verdim gazı gerisi babamın gazabı

önden çekişli arabada onun zevki çıkmıyor arkadan itişlide yap el frenin çek birden indir bak nasıl toto atarak fırlıyo ileri

OPC

Üye
Ben 5 dakkaya geliyorum kızarmış salçalı ekmek yicem

Enes

Üye
    Konu Sahibi
Babam izin mi veriyor sanki nasıl pratik yapayım

- - - Eklendi - - -

tamam o vakit 26.04.2013 ten itibaren başlayabiliyom yani kursa
kursların açılma tarihleri de var denki gelirse başlarsın. 1 sene içinde 3 ya da 4 kurs oluyodu sanırım

Metin MF

Üye
babama öğret diyorum hala oyalıyor yaz tatilinde öğretirim diyor. sanki yaz tatilinde dersaneden vakit kalcak