Enes
Üye
-
Konu Sahibi
-
11. ay olunca işler karışıyo
Daha ne kadar bekliyeceğim ya 15'de ehliyet verselerdi okulu bırakmış kamyoncu olmuştum şimdiye
manuel en guzeli zaten auto cok kotu la.
ben o kadar dolaştım bişey olmadıOf benimde pesime sivil polis takildi.bu beyaz accentler var ya.abi nasil korkmustum varya
11. ay olunca işler karışıyo
dsg şanzıman bazı sıkınıtıları var şu an güç eksikliği gibi halletseler dehşet bi şanzıman
bi dsgli araba sür de göreyim seni devir saatini takip etmek bile zor
bi dsgli araba sür de göreyim seni devir saatini takip etmek bile zor
dsg şanzıman bazı sıkınıtıları var şu an güç eksikliği gibi halletseler dehşet bi şanzıman
- - - Eklendi - - -
2013 jetta 1.4 tsı dsg sürmüş biri var burda sorun bana
Bide aragaz yapmasi cok zevkli la
sen kimle dans ettiğini unutuyosun sanırım ben de sürdüm onu
bende 2012 1.4 tsi dsg scirocco sürdüm yani ne var
dsgnin kronik sorunları çözülürse eğer piyasadaki bütün arabalar VAG grubunun olur
pat diye önünde duruveriyo kereste herifler hele de bilmeyen ya da bayan varsa Allah rahmet etsin o trafiğeMilasta sürmek kolay sıkıntı olmuyor ananm anam babam 10 gün bana bursada trafikte verdi ama ne trafikZevkliydi ya
sen kimle dans ettiğini unutuyosun sanırım ben de sürdüm onu
x5 x6 320d sürmüşüm ben adamın dediğin bak
benim dayım da araba hastası beraber gidiyoruz
320d bende sürdümneyse boşver bu muhabbetin sonunda ezersin üstad
O değil de ben 25.04.1996 doğumluyum ve araba sürmeyi bilmiyorum. Ne yapabilirim 18'e bastığımda ehliyet alabilmek için. Sürücü kursları kaç ay sürüyor.
Duymamis olayim
Ben opelciyim
ne kdr sürdüğünü unuttum da. 18 yaşından gün alınca git işteO değil de ben 25.04.1996 doğumluyum ve araba sürmeyi bilmiyorum. Ne yapabilirim 18'e bastığımda ehliyet alabilmek için. Sürücü kursları kaç ay sürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?