ben artık tespit yapmıyorum
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
Adnan oktar gün gece resmen ben alemciyim kadınları severim dedi ya![]()

diyosunYaptığım ilk paylaşımlar sizinlen paylaşmak istedim![]()

hı ?
- - - Eklendi - - -
migren değildir inşallahbende migren var
![]()
sonra öğrendim ki beyin damarlarından birisi iltihaplı imiş (Vitamin eksikliği Önemli bişey değil) ilaç tedavisi ile geçer gibi olunca bıraktım ilaçları sanki tekrar başlıyor 
Evet ben artık takılmıyorum pek bunlara baya kitap falan okudum bunla ilgili yazılar okudum resimler vs. falan yeter bu kadar
Niye emekli mi oldun üstad
O heriften her şeyi beklerim![]()

neden bıraktın ki, kontrol falan olduktan sonra bıraksaydın ?4 Yıl migren var sanıyordumsonra öğrendim ki beyin damarlarından birisi iltihaplı imiş (Vitamin eksikliği Önemli bişey değil) tedavisi ile geçer gibi olunca bıraktım ları sanki tekrar başlıyor
![]()
o ne yaVideo olayı diyorum?![]()
Evet ben artık takılmıyorum pek bunlara baya kitap falan okudum bunla ilgili yazılar okudum resimler vs. falan yeter bu kadar
- - - Eklendi - - -
neden bıraktın ki, kontrol falan olduktan sonra bıraksaydın ?

keşke biraz daha devam etseydin i laçlara.Hastaneye Afyonda gitmiştim malum sakarya'da doğru dürüst bi hastane yok. Kontrole afyona gelip gitmem gerekiyordu üşendim haliyle kaldı gitti öylece![]()

keşke biraz daha devam etseydin i laçlara.
bu arada "aejşu" yu geçer dedin geçtik![]()

bu konunun da ömrü az kaldı sanırımSanırım rakipler Sadece Maxi Muhabbet bölümündekiler kaldı ve bi de gececiler![]()

oyun oynadım karnım da acıktı ama yememem lazım kilo problemim varaykut abi bilir

Az yersin Metin. Ekmeği az ye![]()

ben siteye hiç mobil girmedim kiS60 v3 olmaz mı ?
Üstad nasıl video koycaz böyle sayfada tıklayınca şak diye açılıyor ya![]()