OPC
Üye
evet FR jantar böyle. o zaten aklımızda var bu aldığımız 3. araba 2 araba için de kestik alınca. bu da olur inşallah
ha bir de boya koruma ıvır zıvır var ya servisten isteyin ya da yaptırın boya koruma gerekli bence
evet FR jantar böyle. o zaten aklımızda var bu aldığımız 3. araba 2 araba için de kestik alınca. bu da olur inşallah
daha onun kavgasını yapcaz teslim almadan hemen önce
ha bir de boya koruma ıvır zıvır var ya servisten isteyin ya da yaptırın boya koruma gerekli bence
opak renkte pek sıkıntı olmuyor ama boya koruma olsa iyi olur
daha onun kavgasını yapcaz teslim almadan hemen önceopak renkte pek sıkıntı olmuyor ama boya koruma olsa iyi olur
yağmurlu bir günde fark etmiştik 
boya koruma olur. motor altı karter koruma olur, olur da olur yani bişeyler alcaz oraya gidince
aynen boya koruma lazım biz bir hasardan dolayı servise verdiydik adamlar boya koruma yapmış komple reisleryağmurlu bir günde fark etmiştik
![]()
arabayı teslim alamadığımız için test sürüşüne çıktım bi tane FR la kırmızıydı o. Motor spor modda 1500 devirden sonra koltuğa yapıştırıyor resmen 
boya koruma olur. motor altı karter koruma olur, olur da olur yani bişeyler alcaz oraya gidincearabayı teslim alamadığımız için test sürüşüne çıktım bi tane FR la kırmızıydı o. Motor spor modda 1500 devirden sonra koltuğa yapıştırıyor resmen
![]()

250 nm tork e dedim kendi kendime olsun la bi zahmet
bu arada 1.2 de sürdüm bu gün
öyle miletin atığ tuttuğu gibi yok çekmiyo gitmiyo hikaye eski 1.6 atmosferiklerden daha iyi 
250 nm tork e dedim kendi kendime olsun la bi zahmetbu arada 1.2 de sürdüm bu gün
öyle miletin atığ tuttuğu gibi yok çekmiyo gitmiyo hikaye eski 1.6 atmosferiklerden daha iyi
![]()

bu gün babamın arkadasının arabasıyla gittik 1.6 vektıra
bizim arabaya diss attın hayatının hatasını yaptın![]()

bu gün babamın arkadasının arabasıyla gittik 1.6 vektıra![]()
boya koruma kaparsanız iyi olur
vw türkiye distribitörlüğünü dovuşdan alcakmışşekil de alt devirlerde falan eccük ölü gibi geldi bana motor
şekildi be vektıralar insignia larda şekilboya koruma kaparsanız iyi olur
vw türkiye distribitörlüğünü dovuşdan alcakmış
traş la o traş almazlar 
şekil de alt devirlerde falan eccük ölü gibi geldi bana motor![]()
traş la o traş almazlar
![]()
daha iyi olur alınması bence ya zaten. her vw bayisinin dibinde ya bi seat ya bi skoda ya da bi audi vardır doğuş grup işte naparsın
parayı vurdu dovuş ama millet servislerden memnun değil bence her marka kendi işine baksın dovuş movuş girmesin araya

daha iyi olur alınması bence ya zaten. her vw bayisinin dibinde ya bi seat ya bi skoda ya da bi audi vardır doğuş grup işte naparsın![]()
neyse mevzu kapandı zaten fr geldi daha ne konuşucaz 
Sıra sende ama sen opelcisin 1.4 sport alırsın
hepsi vag grubu işte illa bir galeri yerinde en az 2 marka satar valla her marka gelsin kendi işini yönetsin o zaman rekabet sadece teknolojiye bakarneyse mevzu kapandı zaten fr geldi daha ne konuşucaz
![]()
ben de seni drag yaparsak tokatlarım

Sıra sende ama sen opelcisin 1.4 sport alırsınben de seni drag yaparsak tokatlarım
![]()
![]()

Hayal kurmak güzel
Fanatiklik yok bende ama üniversite kazansam şöyle sağlamından bi bakmışsın a3 tfsi ile gelmişim![]()

Hayal kurmak güzel![]()
vermem gereken bir sorumluluk sınavım var benimHadi bakalım kolay gelsin
![]()
Ben kaçtımvermem gereken bir sorumluluk sınavım var benim

Pazartesi geliyohani fotolar![]()