Horner: Vettel ayak oyunlarının üstesinden geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Incredible

Incredible

Üye
    Konu Sahibi
Horner: Vettel ayak oyunlarının üstesinden geldi
[h=4]Red Bull takım patronu Christian Horner, Sebastian Vettel'in, rakip takımların taktik ayak oyunlarının üstesinden gelerek konsantrasyonunu korumayı başarmasının etkileyici olduğunu söyledi.[/h]

Vettel, üçüncü dünya şampiyonluğunu kazanmasının ardından yaptığı ilk açıklamada, rakiplerinin "kirli oyunlarını" eleştirmişti.
Red Bull ve Vettel hakkında sezon içinde birçok kez karşı karşıya gelmelerine neden olabilecek söylentiler ortaya atılmıştı. Ferrari spekülasyonları da bunlardan bir tanesiydi.
Horner, Vettel'in bu tür bel altı taktik manevraların dikkatini dağıtmasına izin vermemesinden dolayı kendisini överek, "(Vettel'i) rahatsız etmeye çalışan bazı rakipler oldu. Bu da sporun bir parçası değil mi!" diye konuştu.
Horner, "Sebastian ise, gerçekte bunlarla ilgili olmadığı için karakterinin gücünü gösterdi. Bunların hiçbirinin konsantrasyonunu bozmasına izin vermedi" dedi
Bu tür ayak oyunları oynayanlar için, "Kendi tarzları kendi karakterlerini gösteriyorlar" diyen Horner, Red Bull'un sezonun ikinci yarısındaki çıkışını hatırlatarak, Vettel'in bu seneki şampiyonluğun, geçmiştekilerden çok daha iyi olduğunu söyledi.
turkiyef1
 


Üst Alt