Honor 8 akıllı telefonun Android Nougat güncellemesi gobal olarak sunulmaya başlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Honor 8 akıllı telefonun Android Nougat güncellemesi gobal olarak sunulmaya başlandı
Honor 8 akıllı telefonun Android Nougat güncellemesi gobal olarak sunulmaya başlandı
Huawei, Honor 8 modeli için Android 7.0 Nougat güncellemesini global pazarda sunmaya başladı.



Google'ın geliştirdiği Android mobil işletim sistemini kullanan firmalardan birisi de Huawei olurken, firma Google'ın geçtiğimiz sene Ağustos ayında sunduğu yeni Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemine sahip cihazlar sunmaya başlamıştı.



Ayrıca daha önce sunduğu modeller için de güncelleme çalışmalarına devam eden firmanın güncelleme alan cihazlarından birisi de Honor 8 oldu. Honor bilindiği üzere firmanın alt markası olup, son dönemde de bu firma üzerinden oldukça ilgi çekici cihazlar gelmişti.

Geçtiğimiz günlerde Huawei, Honor 8 için Android 7.0 Nougat güncellemesini Japonya'da sunmuştu. Bunun üzerinden çok da zaman geçmeden gelen bilgilere göre Honor 8 için Android Nougat güncellemesi global pazarda farklı ülkelerde de sunulmaya başlandı. Bu yeni güncelleme 2.23GB gibi oldukça da fazla dosya büyüklüğü ile geliyor. Japonya'da sunulan 2GB'dan azdı.

Honor 8 akıllı telefon 5.2" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD dokunmatik ekran içeriyor. Cihazın sistem belleği 4GB ve dahili veri kapasitesi de 32GB / 64GB olarak belirlenmiş. Akıllı telefon gücünü ise Huawei tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli işlemcili HiSilicon Kirin 950 yonga setinden güç almakta.

Akıllı telefonun arkasında 12MP çift kamera bulunuyor ve önde Selfie kamerası ise 8MP olarak geliyor. İlk olarak pazara Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi ile sunulan Honor 8 akıllı telefonun bataryası da 3.000mAh olmakta
 


Üst Alt