Home tuşum çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anilgale

Üye
    Konu Sahibi
Home tuşum çalışmıyor
Merhaba arkadaşlar. Geçen gün xda da yayınlanan RemICS-JB V1.2 romunu telefonuma yükledim, telefonuma rom yüklemeden önce home tuşumda hiçbir arıza yoktu, fakat romu kurduktan sonra home tuşum aksaklık yapmaya yani tutukluk yapmaya başladı. Bi sre sonra da tuş artık algılamamaya başladı. Romla ilgili birşey olduğunu düşünüyorum. Fakat recovery e girdim rom u tekrar yüklemek için, home tuşu çalışmadığı için yükleyemedim. Rom Manager indirip, onunla yükledim rom. Fakat değişen birşey olmadı. RemICS-JB V1.2 yi yükleme adımlarımı söyleyeyim:

1 wipe data/factory reset
2 wipe cache partition
3 wipe dalvik
4 format /system
ve install zip from sd card. (Gapps gerektirmiyor)

Daha önce format /system dememiştim diye hatırlıyorum rom yüklerken, onunla ilgili bir sorun olabilir mi?
En kısa sürede yardımlarınızı bekliyorum. Çünkü telefona Stock Rom yükleyeyim de servisine falan götüreyim dedim, odin de algılamıyor telefonu. Download mod da başlat diyorum telefonu, geliyor download mod, ses açma tuşu çalışmıyor ve onaylayamıyorum odin modunu... Şimdiden teşekkürler

mcnpl4

mcnpl4

Üye
eski telefonumda olmustu bi gun geri tusuyla idare ettim sonra asagisina dogru basinca algilamaya basladi en son duzeldi. recovery ya da download moda girebiliyosa ev tusunda is var demekti bi sure orjinal romu degistirmeden kullanmayi dene

- - - Eklendi - - -

4. adimi hic yapmadim suana kadar

anilgale

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal romu nasıl yükleyebilirim? Download mod veya Recovery mod'a telefonun yeniden başlat seçeneği ile giriyorum sadece. Aşağısına basınca algılamıyor da benimki. Daha doğrusu neresine basarsam basayım algılamıyor. Download mod'a giriyorum, devam etmek için volume up tuşuna basmam gerekiyor, ama volume tuşlarını algılamıyor telefon

mcnpl4

mcnpl4

Üye
mobil odin bulmaya calisiyorum apk halinde root gereketiriyor belki ise yarar

- - - Eklendi - - -

wonder'a uygun bulamadim biraz arastir ben yeni uyandim gozlerim tam acilmadi

anilgale

Üye
    Konu Sahibi
Evet duymuştum, bakayım ben de

anilgale

Üye
    Konu Sahibi
Stock rom bulsam zip haline olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt