anilgale
Üye
Home tuşum çalışmıyor
Merhaba arkadaşlar. Geçen gün xda da yayınlanan RemICS-JB V1.2 romunu telefonuma yükledim, telefonuma rom yüklemeden önce home tuşumda hiçbir arıza yoktu, fakat romu kurduktan sonra home tuşum aksaklık yapmaya yani tutukluk yapmaya başladı. Bi sre sonra da tuş artık algılamamaya başladı. Romla ilgili birşey olduğunu düşünüyorum. Fakat recovery e girdim rom u tekrar yüklemek için, home tuşu çalışmadığı için yükleyemedim. Rom Manager indirip, onunla yükledim rom. Fakat değişen birşey olmadı. RemICS-JB V1.2 yi yükleme adımlarımı söyleyeyim:
1 wipe data/factory reset
2 wipe cache partition
3 wipe dalvik
4 format /system
ve install zip from sd card. (Gapps gerektirmiyor)
Daha önce format /system dememiştim diye hatırlıyorum rom yüklerken, onunla ilgili bir sorun olabilir mi?
En kısa sürede yardımlarınızı bekliyorum. Çünkü telefona Stock Rom yükleyeyim de servisine falan götüreyim dedim, odin de algılamıyor telefonu. Download mod da başlat diyorum telefonu, geliyor download mod, ses açma tuşu çalışmıyor ve onaylayamıyorum odin modunu... Şimdiden teşekkürler
1 wipe data/factory reset
2 wipe cache partition
3 wipe dalvik
4 format /system
ve install zip from sd card. (Gapps gerektirmiyor)
Daha önce format /system dememiştim diye hatırlıyorum rom yüklerken, onunla ilgili bir sorun olabilir mi?
En kısa sürede yardımlarınızı bekliyorum. Çünkü telefona Stock Rom yükleyeyim de servisine falan götüreyim dedim, odin de algılamıyor telefonu. Download mod da başlat diyorum telefonu, geliyor download mod, ses açma tuşu çalışmıyor ve onaylayamıyorum odin modunu... Şimdiden teşekkürler