Hollanda: 1 - Almanya: 2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

v9player

Üye
    Konu Sahibi
Hollanda: 1 - Almanya: 2

V9player indirmek için, oyunun video izlemek
'Ölüm Grubu' olarak adlandırılan B Grubu'nda Almanya, Portekiz karşısında olduğu gibi Hollanda maçında da Mario Gomez'le sonuca giderken, çeyrek final yolunda önemli bir avantaj yakaladı.
İlk maçında Cristiano Ronaldo'lu Portekiz'i 1-0 mağlup eden Panzerler, Gomez'in 24 ve 38'inci dakikalarda attığı gollerle Portakallar'ı 2-1 yendi. Van Persie'nin 73'üncü dakikada attığı gol, Hollanda'ya yetmedi.

MAÇTAN KARELER - Foto Galeri
Bu sonuçla Türk asıllı futbolcu Mesut Özil'in de formasını giydiği Almanya, 2 maç sonunda 6 puana yükseldi ve son 8 takım arasına kalma yolunda büyük bir avantajın sahibi oldu.

Gruptan çıkma şansını mucizelere bırakan Hollanda ise henüz puanla tanışamadı. Çeyrek finale çıkmak için son maçını kazanması gereken Hollanda, Almanya'nın da mağlup etmesini bekleyecek.
Fenerbahçe'nin yeni transferi Dirk Kuyt, maça yedek kulübesinde başlarken, 83'üncü dakikada Robben'in yerine oyuna dahil oldu.
C Grubu'nda Pazar günü Danimarka-Almanya ve Portekiz-Hollanda maçları oynanacak.

technoshark

technoshark

Üye
Adamlar bir gomez'i tutamadılar yaa.. adam geldi iki tane gol attı.. robben çok hırslı başladı ama adamın her zaman olduğu gibi kafasını deldiler...
Ben hollandayı tutuyordum ama malesef kazanamadık :(

Enes

Enes

Üye
maçlar çok iyi ya :) hep gol olması da güzellik :)

Eykul

Eykul

Üye
Demistim ama ben demistim :D ben idda mi oynasam ya :p

SHS

SHS

Üye
Adamlar bir gomez'i tutamadılar yaa.. adam geldi iki tane gol attı.. robben çok hırslı başladı ama adamın her zaman olduğu gibi kafasını deldiler...
Ben hollandayı tutuyordum ama malesef kazanamadık :(
nasıl tutsunlar adam super mario :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt