Fenerbahçe kazanmaya devam ediyor. Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maç sonucu: 2-1

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Fenerbahçe kazanmaya devam ediyor. Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maç sonucu: 2-1
Süper Lig'de 29. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'u Moussa Sow'un 90+3'te attığı golle 2-1 mağlup etti. Sarı Lacivertliler böylece Galatasaray maçı gibi galibiyeti uzatma dakikalarında almış oldu ve iki haftada Şampiyonlar Ligi iddiası için çok önemli 6 puan elde etti.

Son dakika şansı!

LİG'de 29. haftada Çaykur Rizespor'u ağırlayan Fenerbahçe, küme düşmeme mücadelesi veren rakibini Moussa Sow'un golleriyle 2-1 mağlup etti.

Geçtiğimiz hafta Galatasaray'ı çok kötü oynadığı maç sonunda 90+1'de gelen golle yenen Kanarya bu hafta da 90+3'te kazandı.

3. dakikada Sow'un attığı golle öne geçen ve az sayıdaki taraftarına en azından bu maç için iyi bir oyun umudu veren Sarı Lacivertliler, yine şaşırtmadı ve haftalardır oynadığı vasat oyununu sergiledi.

14'te Şener'in büyük hatasıyla Oğuz Han'dan golü yiyen Kanarya, maçın son 10 dakikadasında Rize kalesinde müthiş bir baskı kurdu ancak kaleci Gökhan Akkan'ı geçemedi ancak 90+3'te Emenike'nin asistinde Sow güzel bir gol attı ve galibiyeti getiren golün sahibi oldu.

Böylece iki haftadır oynadığı oyunla çok eleştirilen Advıocaat'ın öğrencileri son dakika golleriyle 6 puan almış oldu.
 


Üst Alt