hokuspokus hakkında ::::>yardımlarınızı bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
    Konu Sahibi
hokuspokus hakkında ::::>yardımlarınızı bekliyorum
arkadaşlar ben bu oyunu 1 aydır oynuyorum en fazla puanın 4566 ilk 40 a giren arkadaşların bir tüyosu oynama şekli varsa buraya yazsınlar bizlerde 100 kontör kazanalım:agla

tabiki şans sada yapanlar vardırda ben çok şansızsım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekküler.....

• Beğen
Tepkiler: red_dragon_70

carnewam21

carnewam21

Üye
kendine bi ugurlu bi sayını seç ve hep ilk olarak onu açtır..
ama bu ugurlu sayıyı seçerken ilk çıkan sayı atıorum 59 sa diger haklarında ilk 59 u açtır sonra çıkan 32 falansa sırasıyla onları açtır ama bi kaç sayı kafana göre ugurlu olarak kabul et ve her seferinde ilk olarak onları açtırr..
bu oyunda genel olarak bi sayı 2 3 kere çıkıyor işte o 2 3 kere çıkan sayıları kafana göre tafmin et ve her seferinde onları açtır

oyunda önemli olan oyun hakkı boyunca kaç tane 1000 yada 500 açtırdıgındır o yüzden ugurlu sayı diyorumm
ve bazende çıkan sayının çarpazında yada hemen altındaki sayı oluyor..

mesela bi oyunda numara 34 oluyorsa diger oyunda yaa 3 4 daha fazlası(yani 37 38 falan oluyor) yada çarpazındaki sayılar oluyorr(üstünde altında sol üstteki sag üsteki alttaki falan)

herkese bol şans ben sadece bir kere 100 knt kazandım oda bu oyunun ilk başladıgı zamanlarda 5200 le falan kazanmıştım o zamanlar...

vee arkadaşlar dikkat ettigim bi konu daha varr genelde kazananlar hep yeni üyeler oluyor eski üyeler kazanamıyor o kadar

sanırım sitenin stratejisi böle yani yeni gelen üyelere 100 knt verip sürekli müşterisi yapmak için böle bişey yapılıyor
eski üyeler zaten üyemizdir die fazla bi puan kazandırtmıyorlarr...

sizcede öle degilmii acepp:D:D

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
    Konu Sahibi
yardımlarım için sağol ben hiç uğurlu sayı seçmem kafama göre giderim 1 oyunu 7-8 saniyede bitiriyorum :D yardımların içn tekrar sağol...daha yardım bekliyorum bilginize :)

carnewam21

carnewam21

Üye
yardımlarım için sağol ben hiç uğurlu sayı seçmem kafama göre giderim 1 oyunu 7-8 saniyede bitiriyorum :D yardımların içn tekrar sağol...daha yardım bekliyorum bilginize :)

ugurlu sayı işte oyuna göre seçersin mesela ilk 5 oyunda baktın hangi sayılar ve hangi sayılara yakın olan sayılar daha çok çıkıyor ondan sonra çıkma oranı fazla olan bi sayıyı kafana göre seçiyorsun ve ondan sonra oynayacagın her sayıda ilk o seçtigin sayıyı açıyorsunn 2. seçenegide sayılardan en çok çıkan 2. sayıyı..

--------------- Ekleme ---------------

sabahtan bi sayıya kaafyı taktım bi kere 54 çıktı sonra hep onu seçmeye başladım dedim of yaww çıkmıyor buna başka bi sayıyamı geçsem dedim bi seçtim son kez 1000 puan tuttu:D
şimdi degiştirebilirim 54 ü 24 çıkıyordu genede bide ondan başliyim:D

4280 yaptımm 2 tane 1000 buldumm ama en az 3 oyun hakkımda yandı ekran dondugu için yeniliyordum aslında daha wazla 1000 bulurdumda fazla dikkat edemedimm

sweety_boy_43

Üye
Merhaba;
ben oyun açıldığnda kaydoldum toplamda 5defa 100 kntr kazandım.arandım ve yükledim kntrlerı.herneyse genelde aynı sayılarda çıkıyor 1hafta boynca oynayn ve çıkan rakamları aklınzda tutn aynı saylarda çktğnı anlaycksnz.
Arkadaşn ddği gbi bi sayı tutn ve hep ona tıklayn.çıkan saylarn yanındada çkablyr iyi gnler

arslansem

arslansem

Üye
Tamamen şans işi.Bazen tesadüfle aynı rakamlar çıkıyor :oke:

carnewam21

carnewam21

Üye
Tamamen şans işi.Bazen tesadüfle aynı rakamlar çıkıyor :oke:

öle degil işte hep aynı rakamlar çıkıyor eger öyle olsaydı 60 oyunda 60 sayıda farklı sayılar olurdu ama genelde bi 10 15 sayı arasında gönüşümlü olarak çıkıyor

sweety_boy_43

Üye
öle degil işte hep aynı rakamlar çıkıyor eger öyle olsaydı 60 oyunda 60 sayıda farklı sayılar olurdu ama genelde bi 10 15 sayı arasında gönüşümlü olarak çıkıyor

katılıyorum sana 15 sayı var cıkan dönüyor dolasıyor aynı sayılarda cıkıyor

arslansem

arslansem

Üye
Öyleyse kazansana hergün kontör :)

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye

alemsin yha :) dogru dedin hergun kazanabiliyorsa kazansın...ben bugun 30 Oyun hakkına kadar geldiğimde 4135 yaptım 30 haktan sonra hep 5 10 kazandım giremedim :(

arslansem

arslansem

Üye
İşte belli olmuyor ki.Her sayı her oyunda çıkabiliyor :oke: en azından ben kazandığım zaman bunlara şahit olmadım rastgele kazandım :)

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadaşlar anladım hepinize teşekkür ederim..:)

arkiler şimdi oynucam kaç yaptığımı yazarım bekleyin :D

yha gine aynı 2755 puan yaptım çok şansızım 62 uğurlu rakam olarak seçtim seçtim ilk oyunda 61 çıktı :D

carnewam21

carnewam21

Üye

dedigim o 10 15 sayıyı ilk seferde bulmak mesele işte...
zaten yedi şansın var ilkinde o sürekli çıkan sayıları bulsan tamam sorun yoqq ama gelipte 4. 5. de bulsan kazanacagın puan 25 50 en fazla 100 oluyor...

ama benim demek istedigim o en çok çıkan 10 15 sayıların çıkma olasılıgı en yüksek olanı ilk seferde bulmak önemlii....

bi haftadır bu söledigim taktigi uyguluorum 4500 falan yapabiliorumm önceden 2500 3000 falan ancak yapabiliodum ama şimdi daha iyi puan alabiliorumm biraz daha çalışırsam hergün kazanırım mrk etme:D

artık bi konu açarım her gün kazanıp kazanmadıgımı yazarım sana:D

her yorumumda bugünde kazandım derim o zaman:D:D

yha gine aynı 2755 puan yaptım çok şansızım 62 uğurlu rakam olarak seçtim seçtim ilk oyunda 61 çıktı :D

bak şimdi ilk 10 hakkında çıkan sayılara bi bak hangileri kaç kez çıkıyor hatta not al

sonra aynı olan sayılara bak..

atıorum 59 2. hakkında çıktı ve 6.hakkında çıktı arada 4 hat var o zaman ona göre düşün her 4 hakka yaklaştıgında 59 u seç yada 59 un çarpazında olanları falan... kendine söle bi kombinasyon oluştur yani..

red_dragon_70

red_dragon_70

Üye
bugün kayıt oldum 7325 yaptım bakalım gelecek mi yüz kontor

carnewam21

carnewam21

Üye
wallahi çözdüm bu siteyi yeni üyelere daha çok kazanma şansı veriyorlar bende annemin hattıyla yeni bi üyelik açayım bakalım kazanacakmıyım kazanırsam sölerim

(eger yeni üyelerin kazanma şansı çoksa piri reis yaşadı:D 20 30 tane hattı warmış:D))

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
    Konu Sahibi
ne kadar şanlısın yha neyse şimdi bende bi oynuyum...:):box

buqün birass daha geliştim 3640 yaptım :D

wallahi çözdüm bu siteyi yeni üyelere daha çok kazanma şansı veriyorlar bende annemin hattıyla yeni bi üyelik açayım bakalım kazanacakmıyım kazanırsam sölerim

(eger yeni üyelerin kazanma şansı çoksa piri reis yaşadı:D 20 30 tane hattı warmış:D))
evet kazanırsan sole bende yapıyım.bu arada hokuspokusdan uyelık iptal edilmiyomu ??:allalla:

arslansem

arslansem

Üye
Şahsi fikrim sadece şansa bağlı olduğu.Fikrin işe yararsa ve hergün kazanırsan mesajını beklerim ;)

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
19.
MUHAMMED GÜNEY / İçel
60
6210
8 dk 55 sn

kesin kazandım bugün yarın 100 kontor cepte :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt