arkadaşlar hani hokus pokus, kontörloto diye bir oyun var biliyormusunuz. Size diyeceğim adamlar tam bir dolandırıcı çıktılar. Oyunu oynuyorsunuz kazanırsanız kontorunuzu gerçekten veriyorlar ama size çaktırmadan haftada 50 kontor hattınızdan kesiyolar. Bu kesim işlemine ise hemen başlamıyorlar. Eğer hattınızda 0 kontor varsa kesemedikleri kontörler birikiyor hattınıza kontör yuklediğiniz zaman toptan kesiyorlar. Diyelim ki üye olalı 5 hafta oldu ama sizin 0 kontorunuz vardı. 5 hafta sonra 250 kontor aldınız, aaa oda ne 0 kontörüm kalmış.
Ben bu siteye 4 hat ile üye oldum ve hergün 100 kontör kazanıyordum. Allah allah nerden geliyor bu değirmenin suyu diyordum. Meğerse burdan geliyormuş. Arkadaşlar bunları nerden öğrendim diye soracak olursanız bugün hattımdan kesilen 50 kontörün hesabını sormak için avea müşteri hizmetlerini aradım orada söylediler.
Eğer bu tuzağa düşmüşseniz hiç zaman kaybetmeden mesai saatleri içinde AVEA 0555 738 51 51 - TURKCELL 0532 755 01 51 - VODAFONE 0216 411 09 10 telefon numarasını arayarak üyeliğininzi iptal ettiriniz.
Diğer servislerin iptali içinse;
SMSNET LOGO MELODİ SERVİSi
ABONE IPTAL yazın 3022 ye gönderin
PİXOFUN iptali için;
IPTAL yazın 5400 e gönderin
DİTO MİTO iptali için;
216542400 ARA => 2 Yİ TUŞLA => NUMARANI YAZ => 0 A BAS
VibraMobil iptali için;
IPTAL VIP 3033 e gönder
IPTAL MODEL 3033 e gönder
IPTAL POP 3033 e gönder
IPTAL DANS 3033 e gönder
İptal msjları türkcell için 2 kontör, avea ve vodofone için ücretsizdir. Bu arada cepmaster türkcell in yan kuruluşudur. İNANMAYAN ARKAŞLAR LÜTFEN KENDİ AVEA, VODOFONE , TÜRKCELL MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARAYINIZ VE ONLARA SORUNUZ ONLAR SİZE HERŞEYİ ANLATIYOR.
aLıntıdıR..