Hodgson: "Ferdinand'ın endişe etmesine gerek yok"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hodgson: "Ferdinand'ın endişe etmesine gerek yok"
İngiltere Milli Takımı'nın çalıştırıcısı Roy Hodgson, Rio Ferdinand'ın milli takıma alınmamasının başarılı oyuncunun milli takım kariyerinin bitmesi anlamına gelmediğini söyledi.

Göreve geldikten sonra sürpriz isimleri kadroya almayan Hodgson, John Terry ve Garry Cahill'in sakatlanmasıyla Ferdinand'ı yine takıma çağırmaması büyük tartışmalara neden oldu.

Ferdinand'ın milli takım kariyerinin bitmediğini söyleyen Hodgson, BBC Radio 5 Live'a yaptığı açıklamada, "Ferdinand'ın milli takımda oynamama konusunda endişe etmesine gerek yok. O futbol oynamaya devam ediyor. Biz ise onu izliyoruz. Yani gözüm onun üzerinde." diye konuştu.

Gary Cahill'in de hazırlık maçında sakatlık yaşamasının kendisini şaşırttığını söyleyen başarılı teknik adam, "Bazen bu tip sürprizler olabiliyor. Bu eksiklik bizde hayal kırıklığı yarattı. Şimdi Pazartesi oynayacağımız maça odaklanmalıyız." sözlerini kullandı.

Ferdinand'ın 85 kez milli formayı giydiğini ve başka birisinin eksikliğinde takıma çağıralacak tipte bir oyuncu olmadığını söyleyen Hodgson sözlerini noktaladı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt