Hoca Zorla intraket uygulaması yaptıracak nasıl kurtulabilirim nolur yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pealon Jan Teor

Üye
    Konu Sahibi
Hoca Zorla intraket uygulaması yaptıracak nasıl kurtulabilirim nolur yardım
Ben sağlık meslek lisesi lise 2. Sınıfım.. Hastanede yapilacak uygulamalari okulda önce maket uzerinde sonra birbirimizin uzerinde yaptiriyorlar bundan öncede kalcaya enjeksiyonda zor kurtulmustum o zaman zaten herkes yapmamisti ama bu sefer durum ciddi intraket ile damar yolu acma uygulamasini maket uzerinde yaptik. Hoca dediki herkes birer es secsin herkes yapacak dedi ben birakin damar yolu actirmayi kan verirken bile kendimi tutamiyorum tir tir titriyorum asiri heyecan yapiyorum. Bu uygulamayi Kendi uzerimde yaptirmak istemiyorum nasıl kurtulabilirim? Hocanın beni zorlamaya hakkı varmı nolur acil akil verin uygulama yarin :(
Şimdiden teşekkürler..

Uhops

Uhops

Üye
Sen başkasına yapabiliyor musun?

bLnmz

bLnmz

Üye
Ben sağlık meslek lisesi lise 2. Sınıfım.. Hastanede yapilacak uygulamalari okulda önce maket uzerinde sonra birbirimizin uzerinde yaptiriyorlar bundan öncede kalcaya enjeksiyonda zor kurtulmustum o zaman zaten herkes yapmamisti ama bu sefer durum ciddi intraket ile damar yolu acma uygulamasini maket uzerinde yaptik. Hoca dediki herkes birer es secsin herkes yapacak dedi ben birakin damar yolu actirmayi kan verirken bile kendimi tutamiyorum tir tir titriyorum asiri heyecan yapiyorum. Bu uygulamayi Kendi uzerimde yaptirmak istemiyorum nasıl kurtulabilirim? Hocanın beni zorlamaya hakkı varmı nolur acil akil verin uygulama yarin :(
Şimdiden teşekkürler..
Aileni devreye sok. hocana da bende panik atak var ölürüm ben falan de :ehe

Türk-X

Türk-X

Üye
Hocayla hic konusma okula bi dilekce yazsin ailen, veya okula gelsinler. Saglik meslek lisesinin en kotu yani bu sen ne yap et isi kapmaya calis, hastaneye kan vermeye gidiyoruz stajyer ogrenci geliyo damar arayip duruyo insan kendini kadavra gibi hissediyo :)

Pealon Jan Teor

Üye
    Konu Sahibi
Hocayla hic konusma okula bi dilekce yazsin ailen, veya okula gelsinler. Saglik meslek lisesinin en kotu yani bu sen ne yap et isi kapmaya calis, hastaneye kan vermeye gidiyoruz stajyer ogrenci geliyo damar arayip duruyo insan kendini kadavra gibi hissediyo :)
Ailemi karistirmak istemiyorum

maxirabit

maxirabit

Üye
Yanlış meslek seçiminin kurbanı olmuşsun sana göre değil bu meslek,yol yakınken değistirmen lazım

• Beğen
Tepkiler: xmustx
HeroMR

HeroMR

Üye
Bu durumdan kurtulmamalı, yüzleşmelisin. Mesleğin gereği sürekli böyle şeyler yapmak zorunda kalacaksın. Şimdiden böyleysen ileride başkalarına zarar verebilirsin.

Pealon Jan Teor

Üye
    Konu Sahibi
Hyr siz yanlış anladınız ben yaparm tek sorun bana yapılması

Pealon Jan Teor

Üye
    Konu Sahibi
Uhops

Uhops

Üye
Kolun ic kismindaki damar. Bugün yirttim bana bulasmadi ama yarin bidaha dersi var
Koluna bir bez ile sar, kapının koluna kıyafetim takıldı. Kolum kapının kasasına çarptı. Şişti falan de. :)

Pealon Jan Teor

Üye
    Konu Sahibi
Koluna bir bez ile sar, kapının koluna kıyafetim takıldı. Kolum kapının kasasına çarptı. Şişti falan de. :)
Çok cadi özellikle bana gicik oluyo aç bakim falan diyebilir

TurboCall

TurboCall

Üye
Bir sağlık meslek lisesi öğrencisi eğer şimdiden bunları diyorsa hastanede doktor veyatta hemşire olunca hastalar ne yapsın madem korktuğun bir iş ise bunlar neden sağlık bölümünü seçiyorsunuz hiç anlamadım.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Bence bırak bu işi.
Başkalarına zararın dokunur ileride.

Pealon Jan Teor

Üye
    Konu Sahibi
Yorum yapanlar niye ısrarla aynı şeyi söyleyip duruyor daha kaç defa söylicem bana yapılırken korkuyorum başkasına yapabilirim diye!

HeroMR

HeroMR

Üye
Yorum yapanlar niye ısrarla aynı şeyi söyleyip duruyor daha kaç defa söylicem bana yapılırken korkuyorum başkasına yapabilirim diye!

Yine de içiniz acır, kötü olur. Bunu yenmelisiniz. Bence yüzleşin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...