hoca milletvekiline ekmek bıçağı çekti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazyjack

crazyjack

Üye
    Konu Sahibi
hoca milletvekiline ekmek bıçağı çekti
arkadaşlar merhaba babam bugün gitmeyi planladığım lisenin müdürünü tanıdığını söyledi torpille erken kayıt yaparız ananla git kayt ol faalan dedi bende tamam dedim işte neyse üzerimize bişeler atıp okulun yolunu tuttuk derken bahçede kulakları küpeli burnunda göbeğinde falan piercing olan kafasını sanki jöle fabrikasının içine sokmuş bi çocuk vardı babası akp milletvekilymiş oda torpille gelmiş bahçede tek başına cak cak sakız çiğneyp patlatıodu hem gıcık olmuştum hemde çok gülesim geldi bi an kendimi tutamayıp puhahhaha diye kahkayı patlatıverdim annemın bana boş gözlerle bakmasına karşın bende aney şu dünyada ne mal tipler var puhahaha dedim çocuk aldırmıodu bile sanırım kulağındaki kulaklıklardan kaynaklanıodu çocuk mzk dinlıodu işte neyse sıkıldık bende çocuk tam sakızı çok büyük şekilde şişiriodu yerde bulduğum taşı çocugn sakızına fırlattım derken çocuğun kafası komple sakızla yapışmıştı gülmekten yarıldım ve çocukta bana lhanet holası phislik nhe yhaptığını shanıosnyn yha bhabhamı charırım mhilletvhekhili dedi ağzımı açp kalmstm sonra çocuk cebınden bısuru n97 çıkardı bırıne telefon ettı derken bhaba yha ohkuln ohnunde lheş bi çhocuk var bhana takılıo yha khorumaları yhollasana deedi ve babasının suratına telefonu kapadı bende tam bunun çok yanlış bi davranış olduğunu ima edecektim ki okulun en sinirli ve en gaddar hocası olduğunu öğrendiğimiz cabbar hoca bütün gücüyle koşarak çocugun sırtına arkadan uçan tekme attı ve ceketınden çıkardıgı ekmek bıçağıyla ekmek keser gibi hızlıca hart hart çocugun saçlarını kesti çocuk gerçekten ne oldugunu şarşırdı ve bahçedekı butun kızlara rezil oldu biraz sonrada korumalarıyla çocugun babası cabbar hcoadan hesap sormaya geldiler idareye çıkıncada biz bahçedeydık bahçeye kadar sesleri geliodu cabbar hoca adama oğlun bu tiple okula gelemez diyne bağırıodu sonradan cabbar hocanın adama ekmek bıcagı çektıgını öğrendık çocugu okulda istemıyoruz mahhalecek yalçn fln çocugu öldürme planı hazırladık sizce doğrumu yapıyoruz önerilerinizi bekliyrm

Εthnic

Εthnic

Üye
akp ye karsi yeni bir parti acip akp yi iktidardan dusur... daha sonra icisleri bakani olarak atamis oldugun yalcini kullanarak eski akpli vekili iceri at.. daha sonrada butun orduyu o kendini begenmis cocugun uzerine sur... nasil fikir???

Perfect!

Üye
:d: yakında taşınır :ehe

eline sağlık

ĄRMOЙİ

ĄRMOЙİ

Üye
Arkadaşım niye böyle boş işlerle uğraşıyorsun?? :hmmm

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bence öldürmelisiniz çünkü kötü bir şey olduğunu ima etmene rağmen artizzlik yapmaya devam etmiş ve seni dövmesi için adam çağırmış ...
Islak odunla vurun kafasına itin :off:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
sakıza taş attım dedinde bi anasınıfı anım aklıma geldi. arkadaş sakız şişiriyodu bnde kalem batrmıştım çocuğun suratı sakızla kaplanmıştı:naughty:

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
bence çocuğa mahallecek uçan tekme atın :D cafer amcanda gelsin o hıyahhh seni lanet olası pislik deyipde uçan tekem atsın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...