dolandırıcılık olmaz,aklındakı soru işaretı buysa tabı.fakat satıs sonrası desteği nedir bılmıyorum.ben ınternetten alısverıs yapan bırısıydım hepsiburada dan.artık asla!!!![]()
hızlıal alışveriş sitesini kesinlikle tavsiye ederim.onca alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım.(sakın hepsiburada com alışveriş sitesine bulaşmayın benden söylemesi
)

arkadaşlara katılıyorumNoldu abidolandırıcılık olmaz,aklındakı soru işaretı buysa tabı.fakat satıs sonrası desteği nedir bılmıyorum.ben ınternetten alısverıs yapan bırısıydım hepsiburada dan.artık asla!!!![]()

hızlıal alışveriş sitesini kesinlikle tavsiye ederim.onca alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım.(sakın hepsiburada com alışveriş sitesine bulaşmayın benden söylemesi
)

Benim kafamda düşündüklerimi arkadaş tam anlamıyla dile getirmiş.Hepsiburada mı??? bırakın hepsi orada kalsın![]()

havale yapma ucuz oluyor ama paranla rezil oluyon takmıyolar seni para onlardaya 10 günde anca gelir işte gerçekler bunlar ben hepsiburada dışında tüm alışveriş sitelerini öneririm hepsiburadadan trident telefon aldım öyle telefon mu olur satarken insan utanır para iadesi istiyorum servisten siz kim oluyorsunuz para iadesi istiyorsunuz diyo bende ben müşteriniz oluyorum 30 iş günü dolmuş ürünümün parasını istiyorum diyorum telefon yüzüme kapanıyor bunu hepsiburada ya bildiriyorum ordakiler hiç takmıyor