Hızlıal.com Güvenilirmi ??????????????

Sponsorlu Bağlantılar

St*

St*

Üye
    Konu Sahibi
Hızlıal.com Güvenilirmi ??????????????
Arkadaşlar hızlıal.com dan telefon almayı düşünüyorum aceba güvenilirmi diye tereddtüm var Yardımcı olurmusnuz ? :konus:

emreilhans

emreilhans

Üye
ben şu'ana kadar dolandırılan adam görmedim. Dershanede öğretmenim laptop almıştı oradan gayette hızlı geldi :)

61semih

61semih

Üye
dolandırıcılık olmaz,aklındakı soru işaretı buysa tabı.fakat satıs sonrası desteği nedir bılmıyorum.ben ınternetten alısverıs yapan bırısıydım hepsiburada dan.artık asla!!!:vur

St*

St*

Üye
    Konu Sahibi
Yorumunuz için Teşkkür Edreim ArkadşLr

ager34

Üye
hızlıal alışveriş sitesini kesinlikle tavsiye ederim.onca alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım.:oke:(sakın hepsiburada com alışveriş sitesine bulaşmayın benden söylemesi:nono:)

• Beğen
Tepkiler: 61semih
St*

St*

Üye
    Konu Sahibi
Tamam ii yorumLar aLıyorum ama Telfonda bi Sorun çıkarmı Aceba onda Biraz şüphelerim Var

akula

akula

Üye
dolandırıcılık olmaz,aklındakı soru işaretı buysa tabı.fakat satıs sonrası desteği nedir bılmıyorum.ben ınternetten alısverıs yapan bırısıydım hepsiburada dan.artık asla!!!:vur

hızlıal alışveriş sitesini kesinlikle tavsiye ederim.onca alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım.:oke:(sakın hepsiburada com alışveriş sitesine bulaşmayın benden söylemesi:nono:)

:oke::oke::oke::oke::oke: arkadaşlara katılıyorum

greenmile

greenmile

Üye
güvenilirdir bir sorun olmaz

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
Suna kadar en begendigim alisveris sitelerden biridir tv yi bile ordan aldim hizmet cok mukemmel

ricardo45

ricardo45

Üye
diğerlerine göre daha kısa zamanlı,ordan çalışabilirsin

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Noldu abi:allalla:

----------Eklendi @ 12:17:06 ---------- Yazıldı @ 12:16:43 ----------

Alışveriş sonrası önemli olan bilgim yok:oke:

Eaglehorn

Eaglehorn

Üye

Benim kafamda düşündüklerimi arkadaş tam anlamıyla dile getirmiş.Hepsiburada mı??? bırakın hepsi orada kalsın :)

kizmabilader

Üye
Benim kafamda düşündüklerimi arkadaş tam anlamıyla dile getirmiş.Hepsiburada mı??? bırakın hepsi orada kalsın :)

Hocam güzel bir yaklaşımda bulunmuşsun, hepsiburada.com ortalama fiyatların üzerinde kalıyor, yapacaksanız alış veriş şahsi fikrim hızlıal.com adı gibi hızlı :)

meme4

meme4

Üye
kredi kartıyla alcaksan sisteme girişin başında https olmasına dikkat et bu yoksa o siteden asla alma hack yerse banka kartının limitini bitirene kadar abanırlar kapıda ödeme alcaksan istedigin yerden alabilirsin :D havale yapma ucuz oluyor ama paranla rezil oluyon takmıyolar seni para onlardaya 10 günde anca gelir işte gerçekler bunlar ben hepsiburada dışında tüm alışveriş sitelerini öneririm hepsiburadadan trident telefon aldım öyle telefon mu olur satarken insan utanır para iadesi istiyorum servisten siz kim oluyorsunuz para iadesi istiyorsunuz diyo bende ben müşteriniz oluyorum 30 iş günü dolmuş ürünümün parasını istiyorum diyorum telefon yüzüme kapanıyor bunu hepsiburada ya bildiriyorum ordakiler hiç takmıyor

cheack

Üye
son derece güvenilir

----------Eklendi @ 10:41:13 ---------- Yazıldı @ 10:39:25 ----------

ucuzluk olarak bence en uygun fiyat ve güvenilir alışveriş ereyon.com da. Hepsiburada nın da bir kötülüğünü görmedim şimdiye kadar.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Alışverişte sorun yaşamadığım bir site. Tavsiye ediyorum. Geçenlerde facebookta biri garanti sorunu yaşamıştı. Onuda çözmüşlerdi.