Hızlı Ve Öfkeli Ölenler Diriliyor

Sponsorlu Bağlantılar

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
Hızlı Ve Öfkeli Ölenler Diriliyor
Nasıl oluyorda ölenler başka seride oynayabiliyor örneğin han:
3 de öldü 4 dün başında bide 5 de oynadı

şimdi diyeceksinizki hikayeleri yeri değişik örneğin 4-5-3 gibi ama 5 in sonunda herkezin
videoları var oynadıkları filmde tokyo driftteki videosunu gösteriyor normalde öldü
--------------------------------------------------------------------------------
letty bu 1 de oynadı 4 ün başında oynadı öldü 6 da geri döncek 5 in sonunu izlerseniz
Görürsünüz
[video=youtube;3KHQZMg_utA]http://www.youtube.com/watch?v=3KHQZMg_utA[/video]

(Not:Mayıs 2013 de çıkıyor 2. yazıya kafanızı yormayın :))

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Han'ın öldügünü göstermedi ki araç patladı ama bi ihtimal kurtulmus olabilir :hmmm
Letty'nin ölümü de numaraymıs zaten 5'in sonunda gösterildi.

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
en son araba ters dönmüş benzin suratına falan geliyordu sonra bum oldu :D
letty 4 de Dom gibi bi adama çalışıyormuş adamın sağ kolumu sol kolumu ne öldürmüş dom da onu görmüş
aynı işe girmiş sonra nitro vanasını açık bırakmış yine bum bütün arabalar patladı :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Vardır bi açıklaması dünkü çocuk degil bunlar 5 seri oldu dünyayı kasıp kavuran bir film :ok2:

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
Türkler yapsa nasıl olur :D Tüplü ve Öfkeli 3 Adana Drift , Tüplü ve öfkeli 5 T.C Merkez Bankası Soygunu :DD

• Beğen
Tepkiler: Dede
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
5teki o soyguna en uygun yer Ankara/Kızılay :aha:

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
4 ün Başı :)
[video=youtube;2lcb9TD_Srg]http://www.youtube.com/watch?v=2lcb9TD_Srg[/video]

KayraBey

KayraBey

Üye
tüplü ve öfkeli :kop2:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
:kop:

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
:aha:

fnldstntn

Üye
Hikaye sıralaması farklı gidiyor 4,5,3 şeklinde şimdilik 6 ne olur bilmem ayrıca 3un sonunda dom tokyoya yarışmaya gidiyor...ve 5. filmin sonundaki görüntüler tokyo driftten değil...

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
hani herkezin isimlerini gösteriyor vin diesel ardından arabalar içinde videoları var oynadıkları filmlerden kısaca han'ın ismini söylüyor sonra mazda rx7 veilsidesi gözüküyor bide tokyo driftte ilk sahne asansörden çıkarken orayı

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Kavak yellerine döndü ozaman iyice:)

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
:halay2:

jackalmami

jackalmami

Üye
napacan hacı konuyu, bırak o ölsün bu dirilsin sonuçta film bu. Ben hiç takılmam böyle şeylere zevkime bakarım :D

lolaman

lolaman

Üye
Ağa ben 5 e hastayım 5 kere izledim dvdsini aldım üst üste 2 kere izledim ertesi gün 1 kere ertesi gün yine 2 kere izledim pardn 7 bide dayımda izledim bide amcamda :D letty geri dönüyo be heyt domun yeni arabası çok güzel ama challanger :D

jackalmami

jackalmami

Üye
Ağa ben 5 e hastayım 5 kere izledim dvdsini aldım üst üste 2 kere izledim ertesi gün 1 kere ertesi gün yine 2 kere izledim pardn 7 bide dayımda izledim bide amcamda :D letty geri dönüyo be heyt domun yeni arabası çok güzel ama challanger :D

naptın hocam sen :oha:

bir filmi bu kadar çok izlemenin mantığını çözmeye gidiyorum ben :bye3: