Hızlı ve Öfkeli 5 (Fast Five) 2011'de Fragman Eklendi !

Sponsorlu Bağlantılar

alemburda

alemburda

Üye
    Konu Sahibi
Hızlı ve Öfkeli 5 (Fast Five) 2011'de Fragman Eklendi !

Gösterim Tarihi: 29 Nisan 2011 (Türkiye)
Konusu
Hızlı ve Öfkeli 5'te Vin Diesel ve Paul Walker, hız üstüne kurulu, patlamaya hazır serinin tekrar bir araya gelen yıldızlar kadrosunda başı çekiyor. Bu macerada eski polis Brian O'Conner (Paul Walker), kanunların karşı tarafındaki eski suçlu Dom Toretto (Vin Diesel) ile ortaklık yapıyor. Filmde Dwayne Johnson, en son büyük yarış için geri dönen sevilen isimler; Jordana Brewster, Chris "Ludacris" Bridges, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Matt Schulze, Tego Calderon ve Don Omar'a katılıyor.

Brian ve Mia Toretto (Brewster), Dom'u özgürlüğüne kavuşturduktan sonra, yetkilileri atlatmak için sınırları geçtikten sonra Rio de Janeiro'nun bir köşesinde ortaya çıkarlar. Özgürlüklerini kazanmak için son bir işe asılmak zorundadırlar. Alışılmadık müttefikler, en iyi yarışçılardan oluşan seçkin ekiplerini bir araya getirirken, onların ölmesini isteyen ahlaksız iş adamından kurtulmanın tek yolunun, onunla karşılaşmak olduğunu biliyorlar. Ama onların peşine düşen sadece bu iş adamı değil...

İnatçı federal ajan Luke Hobbs (Johnson) asla hedefini kaçırmıyor. Dom ve Brian'ın izini sürmekle görevlendirilince, onları yakalamak için ekibiyle birlikte kapsamlı bir operasyon başlatıyor. Şimdi Hobbs, başka biri elini çabuk tutup onları yakalamadan önce, avını köşeye sıkıştırmak için içgüdülerine güvenmek zorunda...​

Resmi sitesi artık yayında :

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Özellikle aşağıdaki resim tayfanın büyük bölümünü barındıran güzel bir fotoğraf olmuş :) Hemen altta da yeni transfer The Rock'ın filmde nasıl görüneceğine dair ipucu ve Brian - Mia çiftinin mutluluk hallerini görebiliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: jejep, DavidCoulthard, hasan karadağ ve 2 diğerleri

mekanik

Üye
dört gözle bekliyoruz...

MaGe_TR

MaGe_TR

Üye
harika olacak gene :/

lupus56

lupus56

Üye
Daha çok varmış 2011de çekimlerine başlıyacaklarmış :ağlarım:

fnldstntn

Üye
:oke:

24kral

24kral

Üye
daha cok varmış ya heycanla cıkmasını bekliyorum

areacody

Üye
aynen hemen cıksın istiyorum tüm serileri harika zaten

Incubus

Incubus

Üye
Sabırrrrrrr :S.Klasik kadro oLması çok güzeL 3 te farkLı yapmışLardı :S.5 in konusu ne oLucak acaba çok merak ediyorum.Yİnemi kaçakçıLık acaba :)

aliii9595

Üye
daha erken çıkma ihtimali, yokmu bu filmin ya :) bir an önce çıksın istiyorum 4 ünü daha yeni izleyebildim zamanım olmuyodu ama en sonunda izledim 2011 in hangi ayında çıkacakmış acaba bu film bi bilginiz varmı ?? bilgilendirirseniz sevirim...

eQooo

eQooo

Üye
inşallah drift muhabbetine ağırlık verirler bence en ii tokyo driftdi....

OğuzcanAbi

Üye
beklioruz

bybilal

bybilal

Üye
Sabırsılıkla beklyorum

alemburda

alemburda

Üye
    Konu Sahibi
Fragman yayında :D