hızlı ve muhteşem bir pc için gerekli olan 4 altın kural

Sponsorlu Bağlantılar

polifonikali

Üye
saolun hocam gerçektende çok süper oldu pc ama windowsun yeni çıkan programlarında sorun çıkarmı

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tesekkurler sağolun buarada mesela nero7 kullanıyonuz 8e yukselmeyın 7de 22mb yiyor 8de ise 30 falandır sanırım bunlarada cok dıkkat edin

eren6523

eren6523

Üye
benim ekran kartı çok ısınıyor zamanla bu sorun yaratırmı ??

xkadir61

xkadir61

Üye
2. madde'yi hiç düçünmemiştim. teşekkürler.:)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
saoll bilgi için... ;)

canted

canted

Üye
teşekkür ederim dostum haklısın

storm_fb

storm_fb

Üye
süppersin süpper bilgiler !!! işe yarar...:)

seveb

Üye
O simgeler oraya kullanılsın diye konmuş bilmeyen kullanıcılar için veya prof da olsa kolaylık olsun diye enazından açıldıktan sonra pcyi 1-2 snye zorluyor sonra aynı.
2. si bilgisayarınızın hızlı olması için msconfig den açılışlı hızlandırıp başlangıçtaki programları kaldırmalısınız
3.sü ise donanımsal olarak bakarsak Ram hızın ana parçasıdır ram ne kadar büyük olursa bilgisayar için o kadar rahatlama ve hızdır.Hızın temekl kurallarından biri ise doanımsal olarak soğutmadır.Ne kadar iyi soğutma o kadar performans.
Yaz aylarında ekran kartı başlı başlına olmak üzere işlemci ram ve kasanın içindeki hava performansı düşürür.
Önlem almak için işlemciye performanslı ve sessiz fan çözümü, Ekran kartınada öyle ramlare ise onlarıda ayırmamak için soğutma kipleri takabiliriz. Ekran kartlarında tek gpuya fan takılıyor soğutuluyor.Artı soğutma olarak fanların yanlarında küçük alimünyum veya bakır soğutucular gelir kullanıcıların onlara dikkat etmesi gerekir ne kadar çoksa soğutucuyla gelen küçük soğutucular o kadar iyidir soğutmanız.Bazı ekran kartlarında 4lü hafıza modülleri bulunmakta.Bazı ekran kartlarında ise 8li hafıza modülü bulunmaktadır.Soğutucuyla gelen küçük aliminyum veya bakır soğutucuların fazla olmasına dikkat edilmelidir.

candemir316

candemir316

Üye
sağol kardeşim

sakarya:zekit

sakarya:zekit

Üye
Sağol karedeşim çok iyi oldu bu bilgiler başıma gelirse kullanacam...

xL-Skar

Üye
Sana Ne kdr Tsk etsem azDır..Sayende istediqim Bİr pc ye Kawustum Coq Tsk eDerm :)

Consul9

Consul9

Üye
saolasın

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Bildiğim şeyler ama olsun emeğe saygı,bilgileri yazana teşekkür...

szr44

szr44

Üye
sağol teşekkürler

Üst Alt