Hızlandırma yardım lütfen(resimli)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kralbendenf

kralbendenf

Üye
    Konu Sahibi
Hızlandırma yardım lütfen(resimli)
Arkadaslar bilgisayarımın league of legends oynunu çalıştırmasını istiyorum ve özellikleri şunlar; İntel(R) Pentium(R) 4 3,00 Ghz 512 mb RAM Nvidia GeForce GT6200 64mb 32 bit. Anakart ta DDr ve aşağıda'da oyunu bilgisayarın çalıştırıp çalıştırmayacağı için
kullanılan Can you run it? uygulamasının resimleri var;

Minimum:

Ve Recommended;

Sizce bilgisayara 1gb RAM alsam çalıştırırmı oyunu? şuanda yüklü oyun ama girince kasıyor oynanmıyor grafikler çalışıyor ama takılıyor çok. sorun ram mı acaba? yardım lütfen

ANIL

ANIL

Admin
Ekran kartı ve rami değiştirmelisin.

kralbendenf

kralbendenf

Üye
    Konu Sahibi
bir sorum daha olucak; 3ay sonra bilgisayar alıcam zaten de bu 3ay oynatması yeter ekran kartını değiştirmesem oynatmaz mı?

ANIL

ANIL

Admin
bir sorum daha olucak; 3ay sonra bilgisayar alıcam zaten de bu 3ay oynatması yeter ekran kartını değiştirmesem oynatmaz mı?

Zor gözüküyor. Oyun en düşük 128Mb ekran kartı istiyor. Önerilen ise Geforce 8800 512Mb. Düşük ayarlarda durum nedir?

kralbendenf

kralbendenf

Üye
    Konu Sahibi
düşük ayarlar derken minimumdakilerdir heralde bide benimkinde video ram 256 diyor ve yeterli diyor diğer özlliklerde tamam modelde sorun var calıstırması lazım değil mi:s

ANIL

ANIL

Admin
düşük ayarlar derken minimumdakilerdir heralde bide benimkinde video ram 256 diyor ve yeterli diyor diğer özlliklerde tamam modelde sorun var calıstırması lazım değil mi:s

Minumum ayarlarda ram yetmiyor sadece. Yüksek ayarda oynamak için ekran kartını ve rami değiştirmen gerekiyor. Yani en düşük ayarlarda oyun kasıyor mu?

kralbendenf

kralbendenf

Üye
    Konu Sahibi
şuan oynayamıyorum bile oyuna girmesi 10 dk suruyor sonrada cok kasıyor oynanmıyor ramdan olabilir sorun 7 yıllık ram bilgisayar bayagı eski ama renkler falan canlı yani

Ali58_58

Ali58_58

Üye
bence bu pcden hayır gelmez neredeyse benimki gibi ama bende 1.50 gb ram var yani senin ram yetersiz zaten ve ramı değiştirme başka slotlar varsa bir ram al ayriyetten tak benim gibi

kralbendenf

kralbendenf

Üye
    Konu Sahibi
öyle yapıcam zaten 4 slot var 1.5 olucak çalıştırır inşallah ya çünkü bu kasmalar normaldede var, ekran kartı gerektirmeyen yerlerdede

kralbendenf

kralbendenf

Üye
    Konu Sahibi
başka fikri olan?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ısınmadan dolayı kasma yapıyor olabilir.
fanlar ve kasanın içi temiz ise.
evet ram gerekli
1 gb daha alıp 1.5GB yaparsan kasmadan oynatır.
ancak diğer donanımlar sorunsuz ise.

kralbendenf

kralbendenf

Üye
    Konu Sahibi
diğer donanımlarda problem olduğunu sanmıyorum okulumdaki bilgisayarlardanda baktım can you run it den aynı sonuçlar ama onlarda 1gb ram var ve oynatıyor bende 45 liraya buldum 1gb ddr 400 mhz soğutuculu ram alıcam 3 gün sonra sonucu yazarım size yardım eden arkadaşlara teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...