Hızır Çakırbeyli gerçekte kimdir? (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz)

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Hızır Çakırbeyli gerçekte kimdir? (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz)
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli gerçekte kimdir ve hayatı ile ilgili bilgiler merak edilirken, işte Oktay Kaynarca’nın canlandırdığı Hızır Çakırbeyli karakteri ile ilgili tüm detaylar.

Dizide canlandırdığı karakter:
Namuslu bir iş adamı olan Hızır Çakırbeyli, alemde Hızır Reis olarak isminden telaffuz ettirir. Sevenleri kendisine Çakır diye hitap ederken, Meryem ile evlidir ve aynı zamanda Nazlı diye bir kaçak ilişkisi vardır. Abisinin intikamını almak adına masaya oturan Hızır Reis, yavaş yavaş emellerine kavuşacak ve abisinin kanını yerde bırakmayacaktır.

Gerçek Hayatı:
27 Ocak 1965 tarihinde İstanbul'da hayata gözlerini açan Oktay Kaynarca, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı Yüksek Lisans Bölümü mezunudur. 2003 yılında başlayan Kurtlar Vadisi dizisinde Süleyman Çakır rolüyle tanınan Oktay Kaynarca, 2008 yılında yayına giren Adanalı dizisindeki "Adanalı Yavuz" rolüyle izleyici tarafından çok sevilmiştir.

Oktay Kaynarca 2012 yılında Melek Angun ile dünya evine girerken, şuanda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli’yi canlandırmaktadır.
 


Üst Alt